✵бецка бойз клаб✵

А вы еще говорили что я странный)

Мужики і мужикесси, якщо я хочу купити на велику для мене суму то краще представлятися з якого форуму? Минулий раз прийшлося рішати через арбітраж аж 2 з 4 крупних заказів у різних продавців в один час по різним причинам. Тоді все обійшлося в мою справедливу користь. Куди плакатися зараз якщо знову замість 10г прийде 1г?

Мужики і мужикесси, якщо я хочу купити на велику для мене суму то краще представлятися з якого форуму? Минулий раз прийшлося рішати через арбітраж аж 2 з 4 крупних заказів у різних продавців в один час по різним причинам. Тоді все обійшлося в мою справедливу користь. Куди плакатися зараз якщо знову замість 10г прийде 1г?
Никуда.Арбитражи висят ,Админ пропал

Та це зрозуміло але може десь на іншому форумі вони рішаються по-іншому?

админ решает в пользу магазов.
в мене так було на інших платформах( мало того продавець кідала та ще й назлітаються чайки сольові яких цей продавець взагалі по іменам називає а не по нікнеймам уяви рівень арбітражу. з тих пір я зарікся навіть просто туди заходити крім того щоб якусь статтю прочитати.
мусорлаб у 2015-2017 був топчик до речі
Повідомлення об'єднано автоматично:

походу сєкта все ще топова рцшка О_о непереможний китаєць Українець

😺

Останнє редагування:
- як вибрати перевіреного електрика?
- з урахуванням складнощів професії перевіреним електриком вважається будь-який!
Ну например спрут работают по сей день, за лет 7 их работы не видел вообще жалоб кроме пары ненаходов возможно

IMG_20241003_021259_011.jpg
Это я на работе немного затупил а когда шеф начал орать затупил ваще дико

Ну например спрут работают по сей день, за лет 7 их работы не видел вообще жалоб кроме пары ненаходов возможно

Это я на работе немного затупил а когда шеф начал орать затупил ваще дико
+Миллион плюсов**)

Назад
Зверху Знизу