МГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГЕЕЕЕЕинтересно, как эмпорер относится к творчеству группы five finger death punch
Никуда.Арбитражи висят ,Админ пропалМужики і мужикесси, якщо я хочу купити на велику для мене суму то краще представлятися з якого форуму? Минулий раз прийшлося рішати через арбітраж аж 2 з 4 крупних заказів у різних продавців в один час по різним причинам. Тоді все обійшлося в мою справедливу користь. Куди плакатися зараз якщо знову замість 10г прийде 1г?
Не знаю таких.Рыгалайзер -админ решает в пользу магазов.Та це зрозуміло але може десь на іншому форумі вони рішаються по-іншому?
в мене так було на інших платформах( мало того продавець кідала та ще й назлітаються чайки сольові яких цей продавець взагалі по іменам називає а не по нікнеймам уяви рівень арбітражу. з тих пір я зарікся навіть просто туди заходити крім того щоб якусь статтю прочитати.админ решает в пользу магазов.
А выбрать надежного продавана?Та це зрозуміло але може десь на іншому форумі вони рішаються по-іншому?
- як вибрати перевіреного електрика?А выбрать надежного продавана?
Ну например спрут работают по сей день, за лет 7 их работы не видел вообще жалоб кроме пары ненаходов возможно- як вибрати перевіреного електрика?
- з урахуванням складнощів професії перевіреним електриком вважається будь-який!
Это я на работе немного затупил а когда шеф начал орать затупил ваще дико
дякую що нагадав, реально топовий сервісНу например спрут работают по сей день
Тебя еще и цены приятно удивятдякую що нагадав, реально топовий сервіс
+Миллион плюсов**)Ну например спрут работают по сей день, за лет 7 их работы не видел вообще жалоб кроме пары ненаходов возможно
Повідомлення об'єднано автоматично:
Это я на работе немного затупил а когда шеф начал орать затупил ваще дико
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.