DN1PRYAN1N
Быдлятина
І затихли
Затишшя перед бурею
Повідомлення об'єднано автоматично:
Затишшя перед бурею
Ни один не получил9 человек получили уже по 10$?
Модератор займається цим це не так легко (Ни один не получил
Русня марзи ебаныеУ нас у Дніпрі ракета прилетіла в учбовий заклад діти загинули від 14 років9 загиблих ще пошуки тривають
Пиздец пидоры рускиеУ нас у Дніпрі ракета прилетіла в учбовий заклад діти загинули від 14 років9 загиблих ще пошуки тривають
Надо их матерей резать на их глазах а потом их детей а уже потом их, и медленно пытать сукРусня марзи ебаные
Та це пездець діти гинуть усі гинуть нас тупо знищуютьПиздец пидоры руские
У пеклі їм горіли усім!Русня марзи ебаные
Недалеко от тебя?У нас у Дніпрі ракета прилетіла в учбовий заклад діти загинули від 14 років9 загиблих ще пошуки тривають
згоден !Сука была бы моя воля дали бы нож я бы на колени пидора поставил и его мать резал как свинью на забое вместе с их детьми суками
Вибух був добрячим, але у ночі я бачив як шахід впав і чув його це пездець їбануло волною , ото було жоще і від мене км 8 а зараз десь 15-20кмНедалеко от тебя?
Це ж представив скільки їх, до половини дійти а остаток підпалити заживовсю роту пидорасов поставить бы на колени и их родителей пытать на их глазах а потом как мусор ебучий застрелить и в канаву бросить, вместе с их детьми пидорасами, а потом каждому глотан резануть
Повідомлення об'єднано автоматично:
Сори вспылил немного
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.