Всім привіт! Я замовляв у цьому магазині 5 г шишок, але відправка затрималась і сталася не в той день, як обговорювалося. Це не критично, однак, коли посилка все ж прийшла, я помітив, що це зовсім не те, що я замовляв. Замість шишок я отримав якийсь незрозумілий синій порошок, який я одразу змив в унітаз.
Я зняв кілька відео під час розпакування посилки, але оскільки розпаковував сам, було важко знімати однією рукою, тому на відео є багато чорних кадрів — я ставив телефон на стіл, щоб розпакувати товар. Проте все зрозуміло, оскільки я зафіксував основні моменти.
Оператор відмовився вирішити проблему, і в результаті я втратив гроші за ці 5 г шишок. Питання досі не вирішене з 20 числа. Кожного дня вони відповідають, але або просять зачекати кілька годин, або ставлять питання "чому ви змили цей порошок?". Сьогодні я написав ще раз і запитав, як вирішити проблему, адже очевидно, що замість шишок вони надіслали мені якусь синю хімію.
Я вже втомився писати їм, адже відповіді я отримую лише раз на день, а результату ніякого. Тому не рекомендую цей магазин: я втратив і гроші, і нерви, і купу часу.