За район вже не скажу, точно не мєсний де ти оце кажеш )Аххааа аххааа аххааа аххааа
Обанкротили фірму,це де Гощанськмй район?
За район вже не скажу, точно не мєсний де ти оце кажеш )Аххааа аххааа аххааа аххааа
Обанкротили фірму,це де Гощанськмй район?
Та я так запитав бо читав десь що там птахоферму якусь закривають чи відкривають то думаю може тамЗа район вже не скажу, точно не мєсний де ти оце кажеш )
Я охороняю віртуальних кур, як той Петя Пʼяточкін (доречі, шо це за прізвище)Та я так запитав бо читав десь що там птахоферму якусь закривають чи відкривають то думаю може там
Бурум бурум бурурум це той що слоненят рахував?Я охороняю віртуальних кур, як той Петя Пʼяточків (доречі, шо це за прізвище)
Він самий, таке пам’ятають з клеймом молота і серпаБурум бурум бурурум це той що слоненят рахував?
Ми народилися в справжньому потужному проекті СССР всі були розумні не то що зараз не можуть по часах сказати години і без калькулятора помножитиВін самий, таке пам’ятають з клеймом молота і серпа![]()
Десь ти правий, але все ж таки в чомусь прогрес і еволюція єМи народилися в справжньому потужному проекті СССР всі були розумні не то що зараз не можуть по часах сказати години і без калькулятора помножити
Бро оглянись ми дегрдавпли повністю знищили природу вбиваємо собі подібних, придумали зброю знищення но ніяк не прогрес в розвитку миру любові здоров'яДесь ти правий, але все ж таки в чомусь прогрес і еволюція є
Здається так було завжди )Бро оглянись ми дегрдавпли повністю знищили природу вбиваємо собі подібних, придумали зброю знищення но ніяк не прогрес в розвитку миру любові здоров'я
Так було і кожен раз кінець знищення і все спочатку....Здається так було завжди )
Може є якийсь урок, може колись щось і дійде )Так було і кожен раз кінець знищення і все спочатку....
Бо ми з тобою старі душі, які народилися якраз під кінець цієї цивілізації..Може є якийсь урок, може колись щось і дійде )
В дитинстві прям відчував що я тут був і не раз
Вихожить що ми тєрпіли во благо цивілізаціїБо ми з тобою старі душі, які народилися якраз під кінець цієї цивілізації..
Аххааа та ні друже ми терпіли бо не маємо терпіння пройти всі уроки без пропусків...в цівилвзацію нам вже не спастиВихожить що ми тєрпіли во благо цивілізації![]()
Тяв-тяв-тяв )Аххааа та ні друже ми терпіли бо не маємо терпіння пройти всі уроки без пропусків...в цівилвзацію нам вже не спасти
Аххааа та аххааа головне щоб мене кремірували а не закопалиТяв-тяв-тяв )
Все буде добре )
Як такАххааа та аххааа головне щоб мене кремірували а не закопали
Ти шо як можна в святу землю моє тіло пакувати і ще якийсь дядько шось там паки паки я слов'янин нас спалювали на костюмах..в не копои в землюЯк такобряд є обряд
![]()
«Ти шо як можна в святу землю моє тіло пакувати і ще якийсь дядько шось там паки паки я слов'янин нас спалювали на костюмах..в не копои в землю
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.