🆕 😈💀BANCHER420💀😈 - 💵 ДЕНЬГИ ЗА ФЛУД В ТЕМЕ 💵 + 💟 СКИДКА НА ПОКУПКУ 💟

Не дрейф мир підпишуть поїдем іспохрд на місяць, але всі їдуть а в результаті яяк завжди саменький, бо я єдиний якій дожив на роботу і живу як я хочу коли я не в коловся від корони мене мені сказали або вакцинувати або звільнення яв той самий момент звільнився і тепер живу так я рахую за потрібне я більше в не стстеми я баг системи, ні кола не двора голий босий зер просциш хер зломаєш
Важко так, але з часом розумієш що багато чого і не потрібно в житті для гармонії та щастя

Важко так, але з часом розумієш що багато чого і не потрібно в житті для гармонії та щастя
Все що нам нав'язали нам не потрібно, мене не пре жити в городі мені дай ліс природу і що б не чпокали мозги не чути оцих ай телефон побила ай хочу те бля хочу це ужааас взяти в кредит телефон що. Рік мівіну їсти єбануться

Все що нам нав'язали нам не потрібно, мене не пре жити в городі мені дай ліс природу і що б не чпокали мозги не чути оцих ай телефон побила ай хочу те бля хочу це ужааас взяти в кредит телефон що. Рік мівіну їсти єбануться
Десь так воно і є

Вкладення

• IMG_2033.jpeg
    IMG_2033.jpeg
    63.8 КБ · Перегляди: 0
Шо тут

ура

Точно

Саме так

Прикольно
Повідомлення об'єднано автоматично:

Саме так