🆕 😈💀BANCHER420💀😈 - 💵 ДЕНЬГИ ЗА ФЛУД В ТЕМЕ 💵 + 💟 СКИДКА НА ПОКУПКУ 💟

Не требв скіглити, треба браті лопату і годувати свою сімю
Хто скіглить ти шо братуха...я навпаки радий ..))) ти шо я бро до живу духовним життям мені неможна не заздрити не нервувати часу духовну практику а тут я закалюся вчуся нереагуватин на різні психологічні качелі і вивчаю як поводять себе люди в цифровому середовищі

Ладно и че я доколупался бро к тебе? Сам хз
Та нормально чого ти я сам розумію що треба спілкуватися....то ти тут общиткльний я за ..а в основному бото-флуд
Повідомлення об'єднано автоматично:

От. Вже і 5.00

Та нормально чого ти я сам розумію що треба спілкуватися....то ти тут общиткльний я за ..а в основному бото-флуд
Просто когда я напиздованый педрой по самые помидоры, я иногда захожу сюда на лабку, и за ночь 200-300 смс ебануть, а трезвым я не могу тут, очень много знакомых мне людей и большинство из них НА-ПИ-ЗДО-ВА-НЫ, и как я без педрулина оценю картину, ахахахавапхахапва, аааа бля гоним далее

Просто когда я напиздованый педрой по самые помидоры, я иногда захожу сюда на лабку, и за ночь 200-300 смс ебануть, а трезвым я не могу тут, очень много знакомых мне людей и большинство из них НА-ПИ-ЗДО-ВА-НЫ, и как я без педрулина оценю картину, ахахахавапхахапва, аааа бля гоним далее
Я трезвий вже давно я забув вже яка трава на смак

Це точно

Ще треба

Привіт

Назад
Зверху Знизу