Armageddon
Гуру
Ющенко такТоді так
Ющенко такТоді так
ВідьмаНу Юлька в молодості хороша була
То ж нас такі приваблюютьВідьма
Да, походу...То ж нас такі приваблюють
В мене шо не дівчина то відьма а потім ба ягаДа, походу...
Не повериш мож, все девушки такие у меня были... Щас один, и Слава БогуВ мене шо не дівчина то відьма а потім ба яга
Бля я тоже один і такий щасливий я поняв що в них одна різниця це одні люблять сосать а інші ні всеНе повериш мож, все девушки такие у меня были... Щас один, и Слава Богу
Особенно все любят мозг тебе ебать....Бля я тоже один і такий щасливий я поняв що в них одна різниця це одні люблять сосать а інші ні все
Я коли чую а Каті Федя то Федя це то прошу купить молока вона виходить і все запасного ключа немаєОсобенно все любят мозг тебе ебать....
Чтото типо того... И это пиздец как тригерит...Я коли чую а Каті Федя то Федя це то прошу купить молока вона виходить і все запасного ключа немає
Кроме как ебать голову и себе и тебе...Принижує а сама при цьому нічого не може
И походу ВСЕ женщины ебут мозги, просто умные меньше,Точно так воно і є бро
Точно але без них нудно часомИ походу ВСЕ женщины ебут мозги, просто умные меньше,
Та да, без них внатуре никуда...Точно але без них нудно часом
Я люблю дівчат прийшла їсти принесла відсмоктала поїли уєбалаТа да, без них внатуре никуда...
І мізки не єбалауєбала
Да мало таких скучаю за одною але то життя таке витворяла шо вже пройшло стількі років а ще не падаєІ мізки не єбала
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.