I hate lies
Гуру
Ти про, що саме поясни... Нерозуміютут вже я дід коли таке чую бо взагалі дуже приблизно уявляю собі що до чого
Ти про, що саме поясни... Нерозуміютут вже я дід коли таке чую бо взагалі дуже приблизно уявляю собі що до чого
про те що ти написав... я знаю що таке шишка, як косяка скрутити приблизно знаю, як водний зробити знаю точно... а то що ти написав це для мене взагалі як для бабки айхфонТи про, що саме поясни... Нерозумію
а китайський дрон з аліка за 20 доларівНе очко обычно губит…
Так точноа китайський дрон з аліка за 20 доларів
ех, коли вже європу звільняти підемо від мігрантів а не оце всеТак точно
С300 стоит во Львовеех, коли вже європу звільняти підемо від мігрантів а не оце все
добре, стягуємося потрошки, думаю всі ці приколи з озброєнням прикордонників це вони насправді будуть авангардом чи ДРГ, коли на Польщу та Румунію підемоС300 стоит во Львове
Или на Молдовудобре, стягуємося потрошки, думаю всі ці приколи з озброєнням прикордонників це вони насправді будуть авангардом чи ДРГ, коли на Польщу та Румунію підемо
я б з Ізраїлем не хотів би воювати, а оті всі молдованці ситі та слабкі, ще й очікувати не будутьИли на Молдову
Израиль стронг?я б з Ізраїлем не хотів би воювати, а оті всі молдованці ситі та слабкі, ще й очікувати не будуть
так, ідейні, розумні, з досвідом, з лоббі у США, не хотілося б таких журити))Израиль стронг?
Сударь, чувствую у вас большой ностак, ідейні, розумні, з досвідом, з лоббі у США, не хотілося б таких журити))
та це моя мрія, але там хуй як родословну свою підробиш чи щоСударь, чувствую у вас большой нос
Ахаха, вообще в роду никого из Ж?та це моя мрія, але там хуй як родословну свою підробиш чи що
ну я до прабабок знаю, там усі slaveянє блін, точно занйду собі жінку з Ізраїлю, хоч діти мої будуть вважатися привілейованимиАхаха, вообще в роду никого из Ж?
Це типу яким євреями ахха дітей то ти ненавидиш слов'ян і Україну так?ну я до прабабок знаю, там усі slaveянє блін, точно занйду собі жінку з Ізраїлю, хоч діти мої будуть вважатися привілейованими
Удачи в поискахну я до прабабок знаю, там усі slaveянє блін, точно занйду собі жінку з Ізраїлю, хоч діти мої будуть вважатися привілейованими
навіщо ж мені ненавидіти? Скажімо так, слов'ян та Україну я бачив занадто багато та довго. Мене втомило. Хочеться різноманіття.Це типу яким євреями ахха дітей то ти ненавидиш слов'ян і Україну так?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.