I hate lies
Гуру
Так і буде ні ну а шо
А сколько сделать надо?Polly заскакуй сюда трохи флудить будемо я чекати не люблю а ми маємо тут робити актив
Я смотрю ты это сам флудишьМи поодоажу ємо ту тримати марку
Делаем просто потрібно тримати актив тиждень....щоб був актив оплата раз в тижденьА сколько сделать надо?
Ну надо так надоДелаем просто потрібно тримати актив тиждень....щоб був актив оплата раз в тиждень
Як тілткі отримаю гроші на баланс одразу залишу відгук ! БлагодарюПереглянути вкладення 52034Переглянути вкладення 52035Переглянути вкладення 52036
ПОБЕДИТЕЛИ КОНКУРСА
КАЖДЫЙ ПОЛУЧАЕТ ПО 200ГРН
ПИШИТЕ ГЛАВНОМУ В ТГ ЗА ПРИЗОМ
КОНКУРС ПРОДОЛЖАЕМ!!!
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Красиво делай красиво будет.Як тілткі отримаю гроші на баланс одразу залишу відгук ! Благодарю
Вау, яка красотка до нас зайшла...я не вмію підкатувати, але я знайшов би спосіб вас задовільнити))))Всем привет Я Polly
Ты меня волнуешьВау, яка красотка до нас зайшла...я не вмію підкатувати, але я знайшов би спосіб вас задовільнити))))
Ти мене тежТы меня волнуешь
Ты меня сильнееТи мене теж
Як день доречі...що цікавого?Ты меня сильнее
Покушали бутербродики, малых бутербродик ещё холодец в топочку кинул.Як день доречі...що цікавого?
А что ты тоже с утра по бутербродам выступил)))
Круто так я тоже хочу і пивксіка холодногоПокушали бутербродики, малых бутербродик ещё холодец в топочку кинул.
Сейчас кастрюльку оливьешке наделали.
И тюленчиками возле телевизора
Блин аж слюновыделение появилось. Так захотелось холодненького сидра. 1л ФраголиноКруто так я тоже хочу і пивксіка холодного
Да пивамік він такийБлин аж слюновыделение появилось. Так захотелось холодненького сидра. 1л Фраголино
И не говори. Будешь брать бери и на меняДа пивамік він такий
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.