прикинь походу на форуме который называется в честь машины модеры вручную сообщения соединяют шоб не дай бог флуда не было во ФЛУДИЛКЕ....Історія про йожика який в тумані вже пройшла
А який в цьому резон я нерозумію цього взагалі, чому так....це так саме що річка без води...Це для чого вони так роблять?прикинь походу на форуме который называется в честь машины модеры вручную сообщения соединяют шоб не дай бог флуда не было во ФЛУДИЛКЕ....
А я то думаю де вчора майже 100 смс поділося вони тупо зліпили все в кучу і поставили одним номером, і походу ще й з теми викинулиприкинь походу на форуме который называется в честь машины модеры вручную сообщения соединяют шоб не дай бог флуда не было во ФЛУДИЛКЕ....
ну короче мы эти 500 будем писать до октября, хотя могли бы завтра послезавтра закончитьА я то думаю де вчора майже 100 смс поділося вони тупо зліпили все в кучу і поставили одним номером, і походу ще й з теми викинули
Отаке воно хто шо хоче те і робить, ладно доброї ночіну короче мы эти 500 будем писать до октября, хотя могли бы завтра послезавтра закончить
Едем?)ну есть такое
можемоЕдем?)
Привіт))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.