аптека

newfag

Сектант
Повідомлення
268
Вподобайки
419
Репутація
634
Бали
444
порадьте шо в нас є цікавого в аптеках крім пососной габани, хоча файзеровська 1200 досі в памʼяті) про метал не пишіть навіть, тока олдскульний гречко-баян приймається🤣
upd: пох рецептурний чи нє - просто назву і якщо пробували - оцінка)

Останнє редагування:
Есть Нувиджил, не во всех аптеках продают, но в крайнем случае можно онлайн в анц аптеке на новую почту заказать.
Нувиджил очень лайтовая версия спидов. Работоспособность усиливает хорошо.
У москалей нувиджил запретили я думаю и у нас тоже скоро запретят. Юзайте пока есть возможность.

Снимок.JPG
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

спіди ще й лайтові - взагалі прикола не бачу, щось типу транків чи замедло-подібного
Повідомлення об'єднано автоматично:

бля ще тіп тут писав пізженну з редіта історію про аптеку типу (мармоно чи мамо шо то там) що він призначається від альцгеймеру але при норм дозуваннях паяє прилічно, тільки назву не згадаю(

спіди ще й лайтові - взагалі прикола не бачу, щось типу транків чи замедло-подібного
Повідомлення об'єднано автоматично:

бля ще тіп тут писав пізженну з редіта історію про аптеку типу (мармоно чи мамо шо то там) що він призначається від альцгеймеру але при норм дозуваннях паяє прилічно, тільки назву не згадаю(
мемантин
кто-то говорил мне что тяга кетамин напоминает

Есть Нувиджил, не во всех аптеках продают, но в крайнем случае можно онлайн в анц аптеке на новую почту заказать.
У москалей нувиджил запретили я думаю и у нас тоже скоро запретят. Юзайте пока есть возможность.

Переглянути вкладення 115453
Первое что пришло в голову)), первый его прием, а еще и если больше дозировку берешь, то даже лайтовая эйфория есть

Переглянути вкладення 115453
Без фоновой эйфории?

Ну гидозепам еще есть

Корвалол, блядь, с пивом.
Берешь литр пива, добавляешь туда бутылку корвалола и улетаешь нахер.
Только смотри голову не разбей.

Назад
Зверху Знизу