Я тожеЯ ибу как с телефона это сделать???
Не поверишь Та же фигняЯ тоже
Читай первый пост сектант.Жму на эту ссылку и сюда продаю на первую страницу. Что делать просто
+
Та я знаю, может щас компьютерщики повылетают и мы останемся.Не поверишь Та же фигня
Поздравляю, десятка твоя)Два геї прийшли в аптеку, вибирати презервативи. Один каже:
- Може візьмемо он ті презервативи, японські вони як машина "тойота" такі надійні, красиві.
Другий каже:
- Ні, давай візьмемо презервативи французькі, вони такі витончені, стильні як машина "пежо".
До них підходить аптекар і каже:
- Хлопці, беріть наші гондони, вони як "уазик", вам же якраз гівно місити!
А нужно сейчас складывать эти записки мли работает и так?Читай первый пост сектант.
Если бы конечно не складывать было бы шикарноЧитай первый пост сектант.
Уже двум шустрым.мои поздравления самому шустрому...
Сегодня мы разыгрываем среди вас 10 $ через сервис одноразовых записокБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. В сообщении в данной теме вы найдете полноценную ссылку, имеющую следующий вид:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. Ваша задача состоит в том, чтобы сообщить кодовую фразу, которую вы увидите перейдя по ссылке. Кто первым это сделает, того и бонус в эквиваленте 10 $!
Допитують гуцула: – То ви вкрали гроші? – Нє, не я. – А у вас є алібі? – А шо то таке? – Ну вас хтось бачив у той час, коли пропали гроші? – Слава Богу, ніхто!Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
милисикунди нехватило пупсу би подарилБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Це для новачків таких як яЖму на эту ссылку и сюда продаю на первую страницу. Что делать просто
+
а как же конечно)Ты уже здесь
Малишка все для тебеОтдайте новичку в этом деле мне сорвать следующую и я ушла![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.