HAPoWERvTORBE
Гуру
Раз вда трип в разгаре все прекрасно....калина Яяяяя го убитій опять...
ЦЕ шутка самосмейка...сам пошутил сам посмеялсяце круто
вьiкупаюЦЕ шутка самосмейка...сам пошутил сам посмеялся
выкупать надо!
далеко пойдешь я вижу )Кря кря гав
Тогда Врубай!!вьiкупаю
Шо этадалеко пойдешь я вижу )
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тогда Врубай!!
Сегодня мы разыгрываем среди вас 10 $ через сервис одноразовых записокБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. В сообщении в данной теме вы найдете полноценную ссылку, имеющую следующий вид:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. Ваша задача состоит в том, чтобы сообщить кодовую фразу, которую вы увидите перейдя по ссылке. Кто первым это сделает, того и бонус в эквиваленте 10 $!
Вона:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
далеко пойдешь я вижу )
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тогда Врубай!!
Ты типо выиграл ?) ПоздрввляюВона:
– Була в туалеті. У мене дві поділки…
Він:
– У мене в туалеті також поганий сигнал!
Поздравляю, десятка твоя.Вона:
– Була в туалеті. У мене дві поділки…
Він:
– У мене в туалеті також поганий сигнал!
Вот это по нашему)Поздравляю, десятка твоя.
ДароваОпа всем привет
Сегодня мы разыгрываем среди вас 10 $ через сервис одноразовых записокБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!. В сообщении в данной теме вы найдете полноценную ссылку c одним пробелом, пример:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!b3agtv8g3nyc26464thzml3ycuskinj . Ваша задача состоит в том, чтобы объединить все в одну ссылку и сообщить кодовую фразу, которую вы увидите перейдя по ссылке. Кто первым это сделает, того и бонус в эквиваленте 10 $!
Бабуля в маршрутці:Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!wm7f8ybza9u104plivqe
Это типо вторая была ?Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!wm7f8ybza9u104plivqe
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.