Амфетамин от Baza RC

Lil ₿ MmC

Сектант
Повідомлення
18
Вподобайки
27
Репутація
69
Бали
13

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Предыстория

Описание эффектов по таймингу

олдовий тріп на фєнчик - піздячить чистоту і робочі хобота, за це респект, я теж на роботі, коли амфом поправлявся - робота кипіла, а похвал скільки😆 аж стидно в очі дивитись, да і не бажано було - начальство все таки🤣

олдовий тріп на фєнчик - піздячить чистоту і робочі хобота, за це респект, я теж на роботі, коли амфом поправлявся - робота кипіла, а похвал скільки😆 аж стидно в очі дивитись, да і не бажано було - начальство все таки🤣
Спасибо за отзыв, а где работал, если не секрет?)

• Вподобайка
Реакції: newfag

newfag

Балів: 10
Наверное интересная работа
треба електроніку шарити на інженерному рівні і вміти паяти, увага - за 35/40 тисяч в місяць і це з нічними змінами, да графік 3/3 але нахуй нада, я ось звільнився і поки на невідгуляні отпускні гуляю, стану на біржу труда - там теж платять по приколу🤣

треба електроніку шарити на інженерному рівні і вміти паяти, увага - за 35/40 тисяч в місяць і це з нічними змінами, да графік 3/3 але нахуй нада, я ось звільнився і поки на невідгуляні отпускні гуляю, стану на біржу труда - там теж платять по приколу🤣
ААА та нахуй надо)

15:28–16:50 — чистая инструкция по комбинированию работы и кайфа. Такой репорт реально цепляет

Предыстория

Описание эффектов по таймингу

Прекрасный трип-репорт

Красава постарався
Зайшов тріп

Назад
Зверху Знизу