Паяльник
Конфуций
𝘽𝙇𝘼𝘾𝙆 𝙋𝘼𝙉𝙏𝙀𝙍𝘼┃№.1 ПО ОТПРАВКАМ┃ПВП, АМФ, ШИШКА, ЕШКА, МЕФ от производителя от 10г до 10кг
Отправки по Укрпочте, Delivery, Meest

BP Support

Отримав подарунок від друзів в якості оплати за банер.
Відправили дуже оперативно, стелс всередині був присутній, доєбатися можна лиш до відсутність вакумної упаковки поверх зіпа.
Стаф білосніжний, майже як сніг, зовсім чутка вологий, середньої просушки, в об’ємі присутні як порошок, так і невеликі камені які злегка липнуть до карти, пахнуть легким ацетоновим ароматом, і злєгонца типічним запахом який повинен бути у даного стафу, класікою жанра так сказать, сама речовина дробиться без особливих зусиль і будь яких проблем
Відправили дуже оперативно, стелс всередині був присутній, доєбатися можна лиш до відсутність вакумної упаковки поверх зіпа.
Стаф білосніжний, майже як сніг, зовсім чутка вологий, середньої просушки, в об’ємі присутні як порошок, так і невеликі камені які злегка липнуть до карти, пахнуть легким ацетоновим ароматом, і злєгонца типічним запахом який повинен бути у даного стафу, класікою жанра так сказать, сама речовина дробиться без особливих зусиль і будь яких проблем

Тестер - 32\190\80
Речовина - амфетамін
Дозування - ~0.4 загалом за 3 заходи
Толер - середній
Кростолер - амф пару днів тому, алко
0-00 Задуваю дві нормальні такі доріженьки. Стаф віддає типічним для даної речовини кислим запахом, слизову практично не пече, викликає лиш легке оніміння в місці контакту зі слизовою
0-10 З перших же хвилин яскраво відчуваю зміни в організмі, спочатку це виражається в поступовому приливі ейфору, хвиля якого ніби будить мій організм (хоча вже обід), а вже далі, поступово, по мірі роздуплення «трах-бабах» і тут вже неочікувано й дядька стім помаленьку підтягується. Вхід поступовий, на початку організму стає чутка гаряче, злегка пітніє морда ліца, думки починають пришвидшуватись. Ліфтів нема.
0-30 Поступово стім приходить і починає домінувати. З‘являється енергія, тіло легшає, час пришвидшується, спочатку у меневключається режим ходьби, а далі він плавно переростає в бажання спілкування і активного часопроводження. Відчуття таке що факт самого пришвидшення організму перестає наростати, досягає свого піку, складається враження що я чуток мало вальнув, є сильне бажання догнатися.
1-00 Ефект помірний, але відчувається, після недовгого спілкування по телефону вирішую догнатись ще однією порцією. Залітає вона так само легко, практично не пече і майже повністю засвоюється у носі. Мінімальні ліфти, легка кислувата гіркота у роті, окрім того доволі сильно почало сушить, запиваю це все діло теплим чайком.
2-00 Нова порція поступово, проте досить таки помітно добавляє барв у мій тріп, стімити почало сильніше і виразніше, з'явилася помітна розгубленість в думках, невеликі проблеми з концентрацією, тахікардія, стало чутка гаряче, трішки стукають зуби. Всидіти на одному місці досить важко, постійно хочеться рухатись, чудити, регулярно міняти завдання персонажа, вносити якесь різноманіття на ход ногі.
3-30 Політ нормальний. Мій стан починає урівноважуватись і стабілізуватись, зникають «дьоргані» моменти, причому як у моєму мисленні, так і у рухах. Стімить доволі середньою, проте виражено, знову є доволі сильне бажання догнатися. Валю ще мікротраску, чисто від жадності. Час від часу приходять неприємні потняки, також є легкий бруксизм.
7-00 Розумію що ефект речовини був доволі таки позняковий. Розгрібало мене досить таки поволі, проте поступово набрало сили ефекту, впевнено підсилилось, і вийшло на певне «плато», яке я успішно догнав курінням пари банок шишка, і невеликою кст-ю алкоголю в нагрузку зверху. Наступні декілька годин я присвятив видимості роботи і спілкуванню з корєшами. Доволі сильно сушить, причому сушняк іменно «хімічний», заглушити його не реально, попри всі старання.
12-00+++ Ефект поволі пішов на спад, став менш вираженим, однак стімити продовжувало ше доволі довго, годин так 5-6 це точно, перевірено собою, власною персоною. Наступні пару годин пройшли у легкій хандрі, а далі я хоч і з певними зусиллями, але зміг заспокоїтись і заснути на декілька годин. Пізніше, прокинувшись вже ближче до обіду наступного дня я на диво відчував себе досить бадьоро, але трішки виснажено, проте без виражених ефектів виходу.

Манагер - 10\10
Доставка - 7\10
Амф - 8+\10
Тривалість дії - 9\10
Останнє редагування: