а ти шо ?

whosbefore\5+

Мудрец
Повідомлення
2 660
Репутація
3 408
Вподобайки
3 704
Бали
1 640
crazyfool
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
@olexandr_dzyuba

все там на рівні кібербезпеки вже чи ще ні?
Screenshot_20241004-235201.png

Останнє редагування:
Спасибо

Дзюба мусарыла))))))

Охи дзюба 😂 впадло даже новый тг намутить
А шо будет если написать? Он начнет просить с рук купить или какая вообще схема такого разводняка?

есть подозрение, что не дождался этого набора:
И сам зарегался, шоб быть первым в списке)))

Начальник ізолятора тимчасового тримання № 1 ГУНП

Так прикольнее будет ему какашку дать и сказать на доверяю тебе это дерьмо
Да, надёжный человек для таких задач
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я доверяю мусорам свою пыль душу деньги компьютер даже стул и кошку но что я им не доверяю так это мои лекарства наркотики таблеточки сознание я не позволю им его контролировать

Шо за поплава?

crazyfool
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
@olexandr_dzyuba

все там на рівні кібербезпеки вже чи ще ні?
Переглянути вкладення 50082
бро ну піздец нахуй! це ж моя бляхамуха знахідка, я його перший заосінтив!
я тут пильную, перевіряю всяких підозрілих у чаті, хоч би дрібним шрифтом десь вказав
і дарма ти тегнув Олександра Олексійлвича, він тепер викупить що його тут не люблять і наркотиків халявних ніхто не повезе ані у Віньковецький ані у Ярмолинський район Хмельницької області. А мені ж було цікаво як довго він буде оцією хуєтою займатись. На скільки вистачить йому туголобості щоб продовжувати закидати вудочку без наживки.

бро ну піздец нахуй! це ж моя бляхамуха знахідка, я його перший заосінтив!
я тут пильную, перевіряю всяких підозрілих у чаті, хоч би дрібним шрифтом десь вказав
і дарма ти тегнув Олександра Олексійлвича, він тепер викупить що його тут не люблять і наркотиків халявних ніхто не повезе ані у Віньковецький ані у Ярмолинський район Хмельницької області. А мені ж було цікаво як довго він буде оцією хуєтою займатись. На скільки вистачить йому туголобості щоб продовжувати закидати вудочку без наживки.
вибачаюсь за пройоб з тегом

так, це робота Drug Psihiatr і ми думали як цікаво поганяти мєнта

але я вчора був п'яний і мєнт маякнувся в чаті і ми сцепились. він благополучно злився
а в процесі злиття і з'явилась ця тема

друже, справді, вибач

але я впевнений він не останній, так як я бачив до нього такого ж шаблону повідомлення)

Назад
Зверху Знизу