Благодарю за ваш отзыв, рад что вам понравилось.Отличный сорт - White Truffle.
Скорость отправки приятно удивила (отправили в тот же день)
Стелс + вакуум, всё чётко.
Продавец отзывчивый, общение приятное.
Спасибо!
Переглянути вкладення 97999
Дякую за ваш відгук.Брали 10 грам Трюфеля.
Дуже ароматні та липкі шишки, присутня невелика кількість гілок, цукрового листя та кілька насінин, проте на мій погляд ці мінуси загладжує просто чудова пролічка.
Рекомендую до покупки, дякую магазину за співпрацю)
Стелс ну звичайний, майже кожен магазин таким користується чи користувався, але присутній заявлений подвійний вакуум, так що заборонені аромати залишаються в безпеці від цікавого і не потрібного ока.
Ps
Фото не додаю, адже все швидко розійшлося по друзях, з якими скидалися.
Доброго времени!В ближайшем времени будет доступна функция (Кладов) по городу Кривой Рог. В связи с чем - выдам пробники Шишек под Трип-Репорт, сектантам с этого населённого пункта.
Дякую за ваш відгук.Ось це рівень ,як то кажуть просимо , а я дякую за висновку якість в не високу ціну ван лавбрав 50 г різних сортів ше й получив комплімент 2+ г розсипухи індору шш самий цукор. Я як перший раз зарядив через сухий пізд я шей нічо не бухаюв , всьо тіпа говориш з людьми ,але я розумію шо вони бачать шо я вбитий хто шарити але мені було пох. Ван лав
Будь ласкаДякую за ваш відгук.
Благодарю за такой шикарный репортаж, рад что вам понравился сорт, взял ваше фото на витрину.
гималайский🗻Pakistan Valley🗻от @Dubas Lion
Ветка магазина в разделе частные продавцы: https://labrc.name/threads/_-otpravki-ot-10gr-indor-shishki-gidra-zemlja-i-kanna-maslo-ot-proizvoditelja-mini-i-srednij-opt-proby-krivoj-rog.14/page-11#post-1224305 Ник продавца: Dubas Lion Вещeство: соцветия каннабиса сорта Pakistan Valley Сид...labrc.name
Фото фотом ,сам брав пару 10г. Але як пруть ,аромат та смак райВообще нерекомендую магазин.
Прислали мне неманикюренные мелкие шишки с семечками.
Хотя на витрине у них красивые фото шш, а продают совсем другое.
Гнилой шоп.
Доброго дня, укажите Телеграм с которого делали у нас заказ, дату и фотографию с датой или видео распаковки посылки.Вообще нерекомендую магазин.
Прислали мне неманикюренные мелкие шишки с семечками.
Хотя на витрине у них красивые фото шш, а продают совсем другое.
Гнилой шоп.
Я просто у тебя больше не куплю. Не делай вид что ты не знаешь чем торгуешь.Доброго дня, укажите Телеграм с которого делали у нас заказ, дату и фотографию с датой или видео распаковки посылки.
Торгую тем что на витрине и в отзывах и в репортах. Исходя из вышеизложенного - вы ничего не покупали у меня, просто занимаетесь интриганством и клеветой.Я просто у тебя больше не куплю. Не делай вид что ты не знаешь чем торгуешь.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.