YMBUkraine
Конфуций

Повідомлення об'єднано автоматично:
А ось я думав, що тільки таємний агент може збудувати таке неймовірне подвійне життя!

КрасавчикМасштабний випадок крадіжки особистості у США: Метью Кіраннс видає себе за Вільяма Вудса протягом 30 років.
Він взяв кредити, працював і навіть заснував сім'ю під чужим ім'ям.
Кіраннс заробив близько 700 тисяч доларів, а Вудса звинуватили в крадіжці особистості і затримали.
Після багатьох років боротьби і доведення невинності, правда вийшла на поверхню, і Кіраннс зізнався в злочинах.
Тепер він повинен відшкодувати збитки та допомогти відновленні кредитної історії своєї жертви.
Переглянути вкладення 3308
А ось я думав, що тільки таємний агент може збудувати таке неймовірне подвійне життя!![]()
Дякую за коментар бро) Красень не те слово ) шкода що спалили )Красавчик
Дякую за коментар бро , було б добре якщо відписав назву , мені і сектантам було б цікаво глянути))) зарад спробую найти.)где то я фильм такой смотрел
та если бы я помнил другДякую за коментар бро , було б добре якщо відписав назву , мені і сектантам було б цікаво глянути))) зарад спробую найти.)
Насправді таких фільмів дуже багато , я навіть не міг уявити) Ось назва одного із фільмів подібно до тематики теми "та если бы я помнил друг
Вот это значит быть аферистом до концаМасштабний випадок крадіжки особистості у США: Метью Кіраннс видає себе за Вільяма Вудса протягом 30 років.
Він взяв кредити, працював і навіть заснував сім'ю під чужим ім'ям.
Кіраннс заробив близько 700 тисяч доларів, а Вудса звинуватили в крадіжці особистості і затримали.
Після багатьох років боротьби і доведення невинності, правда вийшла на поверхню, і Кіраннс зізнався в злочинах.
Тепер він повинен відшкодувати збитки та допомогти відновленні кредитної історії своєї жертви.
Переглянути вкладення 3308
А ось я думав, що тільки таємний агент може збудувати таке неймовірне подвійне життя!![]()
Дякую за коментар! Гарного вечора!Вот это значит быть аферистом до конца![]()
І тобі бро )Дякую за коментар! Гарного вечора!
) , дякую за коментар бро)Гений нашего времени
Все в твоїх руках ) доброго вечора бро, дякую за коментар , бажаю доброї ночі та мирного неба!Почему такое возможно только на западе?
Доброго ранку , Дякую за коментар! Гарного та вдалого вам дня!Крутий
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.