25г шш vs. ₴5000

за такую цену хоть бы без палок сфоткал ну внатуре)) вон fallen angel♱ тоже аутдор шлет, но не по 200грн за грамм точно))

За пробник весом от 2-х грамм, смогу гарантировать неоднобаночность данного шишла)))

Виглядає апетитно

Мирний вечір на кращому рц ресурсі Незламної в форумі "продам одноразово"!

Маю трагедію потребувати терміново 5к гетьманів. В зв'язку з чим готовий передати від хороших до хороших 25г однобаночного аутдору без листя в форм-факторі цупких дебелих бошечок з видимими тріхомами та стігмами без листочків по незадовільно низькій ціні ₴200/г плюс компенсую вашу комісію на переказ - грамами.

В якості страховки пропоную передати половину суми по угоді Гаранту Форума або альтернативному гаранту, щоб у форс-мажорному випадку контрагент отримав 50% як у магазинів при ненаході. Конкретні трансзакції, фото конкретної посилки з актуальною датою, тріп-репорти та модель оболонки-ілюзії для недопущення витоку фумів обговорюємо в ЛС.

Форумчанам популярністю як у Nukleon або тим хто вже мав угоди зі мною відправлю якусь частину авансом.
Переглянути вкладення 53464Переглянути вкладення 53466
норм, отдели шишки от палок бро
Повідомлення об'єднано автоматично:

за такую цену хоть бы без палок сфоткал ну внатуре)) вон fallen angel♱ тоже аутдор шлет, но не по 200грн за грамм точно))
та пиздец, 200 грн за грамм это мощно)

да там палок на поовину веса
Там нормально всё.

Где? Там нехуя нет. Ищет одного клиента и пока с сеткой баксов. Шантропы тут дохуя развелось с подельниками

Там нормально всё.

Где? Там нехуя нет. Ищет одного клиента и пока с сеткой баксов. Шантропы тут дохуя развелось с подельниками
лол, у меня достаточно покупателей) ти типа всевидящий или что-то в этом роде?

Это очевидная тема про хуй вместо фото
хахаха) 😁

Это очевидная тема про хуй вместо фото
то пробу просишь то хуй какой то у тебя в голове

Шпинат
Я чув що тут є надійний чел поки що без спец-статуса про якого деякі сектанти говорили що це приватний гарант якому вони довіряють. Приватні послуги судді - дуже по-лібертаріанськи :) Сценарій з позичити крипту гаранту я придумав як адекватний спосіб застрахувати конкретний маршрут грошей який я пропоную в цій угоді а-ля покупка конкретного катриджу для мене в будь-якому інтернет-магазні. Там не вийде вклинити Гаранта напряму не втративши великий %, але я не відмовляюсь від ідеї застрахувати угоду навіть елементарно на випадок мого прийому. Вміст а не форма.
Я тупо ніхуя не поняв 😨

Назад
Зверху Знизу