за такую цену хоть бы без палок сфоткал ну внатуре)) вон fallen angel♱ тоже аутдор шлет, но не по 200грн за грамм точно))
Трава пиздатая, я пробовал)Я ебу за аутдор 200/грамм отдавать. Ты хоть в ценах разбираешься?
норм, отдели шишки от палок броМирний вечір на кращому рц ресурсі Незламної в форумі "продам одноразово"!
Маю трагедію потребувати терміново 5к гетьманів. В зв'язку з чим готовий передати від хороших до хороших 25г однобаночного аутдору без листя в форм-факторі цупких дебелих бошечок з видимими тріхомами та стігмами без листочків по незадовільно низькій ціні ₴200/г плюс компенсую вашу комісію на переказ - грамами.
В якості страховки пропоную передати половину суми по угоді Гаранту Форума або альтернативному гаранту, щоб у форс-мажорному випадку контрагент отримав 50% як у магазинів при ненаході. Конкретні трансзакції, фото конкретної посилки з актуальною датою, тріп-репорти та модель оболонки-ілюзії для недопущення витоку фумів обговорюємо в ЛС.
Форумчанам популярністю як у Nukleon або тим хто вже мав угоди зі мною відправлю якусь частину авансом.
Переглянути вкладення 53464Переглянути вкладення 53466
та пиздец, 200 грн за грамм это мощно)за такую цену хоть бы без палок сфоткал ну внатуре)) вон fallen angel♱ тоже аутдор шлет, но не по 200грн за грамм точно))
да там палок на поовину весаЕсть дешевле и лучше. И все это знают кроме тебя. По сотка нахуй оно надо
Там нормально всё.да там палок на поовину веса
Где? Там нехуя нет. Ищет одного клиента и пока с сеткой баксов. Шантропы тут дохуя развелось с подельникамиза такую цену хоть бы без палок сфоткал ну внатуре)) вон fallen angel♱ тоже аутдор шлет, но не по 200грн за грамм точно))
лол, у меня достаточно покупателей) ти типа всевидящий или что-то в этом роде?Там нормально всё.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Где? Там нехуя нет. Ищет одного клиента и пока с сеткой баксов. Шантропы тут дохуя развелось с подельниками
Это очевидная тема про хуй вместо фотолол, у меня достаточно покупателей) ти типа всевидящий или что-то в этом роде?
хахаха)Это очевидная тема про хуй вместо фото
то пробу просишь то хуй какой то у тебя в головеЭто очевидная тема про хуй вместо фото
Не пробы, не хуя. Такоехахаха)
Повідомлення об'єднано автоматично:
то пробу просишь то хуй какой то у тебя в голове
Я тупо ніхуя не понявШпинат
Я чув що тут є надійний чел поки що без спец-статуса про якого деякі сектанти говорили що це приватний гарант якому вони довіряють. Приватні послуги судді - дуже по-лібертаріанськи Сценарій з позичити крипту гаранту я придумав як адекватний спосіб застрахувати конкретний маршрут грошей який я пропоную в цій угоді а-ля покупка конкретного катриджу для мене в будь-якому інтернет-магазні. Там не вийде вклинити Гаранта напряму не втративши великий %, але я не відмовляюсь від ідеї застрахувати угоду навіть елементарно на випадок мого прийому. Вміст а не форма.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.