25г шш vs. ₴5000

Їбать

Сектант
Повідомлення
214
Репутація
748
Вподобайки
562
Бали
349
Мирний вечір на кращому рц ресурсі Незламної в форумі "продам одноразово"!

Маю трагедію потребувати терміново 5к гетьманів. В зв'язку з чим готовий передати від хороших до хороших 25г однобаночного аутдору без листя в форм-факторі цупких дебелих бошечок з видимими тріхомами та стігмами без листочків по незадовільно низькій ціні ₴200/г плюс компенсую вашу комісію на переказ - грамами.

В якості страховки пропоную передати половину суми по угоді Гаранту Форума або альтернативному гаранту, щоб у форс-мажорному випадку контрагент отримав 50% як у магазинів при ненаході. Конкретні трансзакції, фото конкретної посилки з актуальною датою, тріп-репорти та модель оболонки-ілюзії для недопущення витоку фумів обговорюємо в ЛС.

Форумчанам популярністю як у Nukleon або тим хто вже мав угоди зі мною відправлю якусь частину авансом.
04042024543.jpg04042024544.jpg

И что происходит после одной банки этого аутдора?

Маю трагедію потребувати терміново 5к гетьманів. В зв'язку з чим готовий передати від хороших до хороших 25г однобаночного аутдору без листя в форм-факторі цупких дебелих бошечок з видимими тріхомами та стігмами без листочків по незадовільно низькій ціні ₴200/г плюс компенсую вашу комісію на переказ - грамами.

В якості страховки пропоную передати половину суми по угоді Гаранту Форума або альтернативному гаранту, щоб у форс-мажорному випадку контрагент отримав 50% як у магазинів при ненаході. Конкретні трансзакції, фото конкретної посилки з актуальною датою, тріп-репорти та модель оболонки-ілюзії для недопущення витоку фумів обговорюємо в ЛС.

Форумчанам популярністю як у Nukleon або тим хто вже мав угоди зі мною відправлю якусь частину авансом.
Переглянути вкладення 53464Переглянути вкладення 53466
Качество шишек могут определить по отклику потенции на фотку подруги !

Наложка в смысле налоговая служба гарантом альтернативным будет? Если ты имеешь в виду наложенный платёж, то интересно узнать как ты себе представляешь покупку шишек наложенным платежом? Распечатал стелс на почте, убедился что там шмаль, дунул для приличия и отдал лв?

Шпинат
Я чув що тут є надійний чел поки що без спец-статуса про якого деякі сектанти говорили що це приватний гарант якому вони довіряють. Приватні послуги судді - дуже по-лібертаріанськи :) Сценарій з позичити крипту гаранту я придумав як адекватний спосіб застрахувати конкретний маршрут грошей який я пропоную в цій угоді а-ля покупка конкретного катриджу для мене в будь-якому інтернет-магазні. Там не вийде вклинити Гаранта напряму не втративши великий %, але я не відмовляюсь від ідеї застрахувати угоду навіть елементарно на випадок мого прийому. Вміст а не форма.

Магу прогарантіровать :)

Давай с этого места поподробней, что за альтернативный гарант?
Шпинат. Ты как маленький. Альтернативный гарант - это опер в лесу у клада, который проследит, чтоб клад был найден в нужном виде, качестве и количестве

Переглянути вкладення 53464Переглянути вкладення 53466
чет не понял почему я это тут читаю а не в лс

хотя может потому что у меня уже долгов как у украины перед лошками с запада
Повідомлення об'єднано автоматично:

но лошки есть лошки а братва есть братва

Я ебу за аутдор 200/грамм отдавать. Ты хоть в ценах разбираешься?

Назад
Зверху Знизу