Зеленский

Nimble

Конфуций
Повідомлення
4 529
Репутація
19 010
Вподобайки
14 816
Бали
2 790
IMG_20250219_182446_505.jpg
IMG_20250219_183342_990.jpg

Останнє редагування:
Виходить, Зеленський - крутий перець, який втягнув півсвіту в війну, нагнув США на сотні мільярдів і має свої принципи. Роблячи висновок про Зеленського із цього твіта, то пішов би і віддав свій голос на наступних виборах

Виходить, Зеленський - крутий перець, який втягнув півсвіту в війну, нагнув США на сотні мільярдів і має свої принципи. Роблячи висновок про Зеленського із цього твіта, то пішов би і віддав свій голос на наступних виборах
пиздец ты наркоман

путін який при владі 25 років, напав на Україну, а диктатор Зеленський 🫶
как время правленья - определяет диктатуру .Клоун не не диктатор -белый и пушистый превратил страну в концлагерь

как время правленья - определяет диктатуру .Клоун не не диктатор -белый и пушистый превратил страну в концлагерь
Ніхто не відбіляє нікого, суть в тому що зараз нахабно підміняють поняття , це по перше , а по друге втручаються в державний стрій країни , розхитуючи ситуацію зсередини. Хтоб не був на президентському місці , дії були б такі самі . Мобілізація через те що в країні війна, або так , або тут будуть росіяни .

да, и так эти новости со всех сторон) заебало уже на этой негативной ноте блять
IMG_1777.jpeg
Повідомлення об'єднано автоматично:

Шо Німбл опять паяє плати?))
Ніхто так не переживає за долю України, як люди, які її покинули і живуть за кордоном

Ніхто не відбіляє нікого, суть в тому що зараз нахабно підміняють поняття , це по перше , а по друге втручаються в державний стрій країни , розхитуючи ситуацію зсередини. Хтоб не був на президентському місці , дії були б такі самі . Мобілізація через те що в країні війна, або так , або тут будуть росіяни .
давно можно было мир заключить..Арестович же рассказывал - что россияне согласились уити со всей территорий Украины кроме Крыма- он был на переговорах в мае 2022

Шо Німбл опять паяє плати?))
Да

давно можно было мир заключить..Арестович же рассказывал - что россияне согласились уити со всей территорий Украины кроме Крыма- он был на переговорах в мае 2022
Можно, но зачем? 🌞

Переглянути вкладення 76926

Ніхто так не переживає за долю України, як люди, які її покинули і живуть за кордоном
І ? До чого це сказано? чи я не такий же громадянин України як і ти? Чи може я не платив податки як і ти?
В мене точно такі ж права як і у вас) тому нєхуй вирішувати що мені робити.

Арестович же рассказывал
Ні ну якщо сам арестович казав , то знімаю капелюха .

россияне согласились уити со всей территорий Украины
Ніхто не розв’язує війну , щоб потім взяти і пити , що ви як діти )

Назад
Зверху Знизу