Зеленський підпише законопроєкт щодо одностатевих громадянських партнерств?

Pink mood ;}

Посвященный
Повідомлення
2 305
Репутація
2 228
Вподобайки
2 434
Бали
1 574
Зеленський підпише законопроєкт щодо одностатевих громадянських партнерств, якщо його ухвалить Рада

Про це заявив сам президент. Документ пропонує визначити, що громадянське партнерство — сімейний союз двох повнолітніх осіб однієї чи різної статі, в основі якої лежить взаємоповага, взаємні права та обов'язки.​

З одного боку зрозуміло нахіба таке щастя потрібно - ну є 1% геїв у ЗСУ може 2% - вони як і ми не дуже афішуються - але солдати люблять говорити що коли я буду в реанімації то мені потрібно щоб цей чувак був рядом зі мною -> гей шлюби дуже важливе людське право забороняти яке не по-Європейськи.

Але ж, член Ісуса, яка то несправедлива кривда що якихось гоміків вонючих легалізували а орлів які на фронті вживають амф/метамф для того щоб зупиняти ворога значить легалізувати не можна?!?!?!? Що за халепа ми не такі вже й моральні опущенці і щось серед моїх знайомих воїнів немає ні 1 гея, а психонавтів немало. Знаючи лівачків - за легалізацією одностатевих неодмінно будуть транс-діви, потім проросійська психіатрія стане на Американські рейки і притягне за собою FDA, ну і врешті решт повний крах безкоштовної медицини з заміною на страховки, яка покриватиме в тому числі і зміну статі для транс-дів.

Як гарно що мені похуй на антинародні недолугі ініціативи кокаїнової влади - я упоротим і не такі карколомні світи бачив.

10-oshibok-kotorye-dolzhny-izbegat-vse-gej-pary-2.jpg

сімейний союз двох повнолітніх осіб однієї статі, в основі якої лежить взаємоповага, взаємні права та обов'язки.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Назад
Зверху Знизу