Збір Лайків на крінж

Звучить наче
Якщо набирається до 20 лайків включно, то я відправлю фото сардельки, а якщо більше, то я надішлю фото сардельки.

Ответа нихуя себе🤣

сука даже не думайте этому трансу лайки накидывать

Ребята, не стоит вскрывать эту тему. Вы молодые, шутливые, вам все легко. Это не то. Это не Чикатило и даже не архивы спецслужб. Сюда лучше не лезть. Серьезно, любой из вас будет жалеть. Лучше закройте тему и забудьте, что тут писалось. Я вполне понимаю, что данным сообщением вызову дополнительный интерес, но хочу сразу предостеречь пытливых – стоп. Остальных просто не найдут.

Пожалуйстоненадо
Но лайк поставил.

сука даже не думайте этому трансу лайки накидывать
Доречі. Admin Шпинат Dylan а можна зробити таку штуку, як анти-лайк. Щоб натиснув, і загальна кількість лайків мінусувалась? Просто далеко не всі на форумі хочуть, щоб транси своїх слимаків присилали...

Доречі. Admin Шпинат Dylan а можна зробити таку штуку, як анти-лайк. Щоб натиснув, і загальна кількість лайків мінусувалась? Просто далеко не всі на форумі хочуть, щоб транси своїх слимаків присилали...
У будь-якого сектанта є право поставити лайк або залишити повідомлення без реакції. Мінусувати чужі лайки-це як мінімум несправедливо. Якщо тобі не подобається чиясь сексуальна орієнтація-можна додати цього сектанта в ігнор

Назад
Зверху Знизу