Заїжджена тема зі світовим рекордом, нічого принципіально нового #4B2C

Їбать

Сектант
Повідомлення
176
Репутація
608
Вподобайки
463
Бали
248

Тепер це 77.84 секунди - та ну нахуй адже це найбільший прогрес в оптимізації за всю історію конкурсу!​

Я не знаю як так сталося - але варто було мені не позаходити в Інтернет 8 днів, і на тобі - новий WR рівно 8 днів тому назад. Старий кінь Єгор Холестерин вирішив що що блювати після вживання 4х пив і 2х цигарок не є так щоби абсолютно точно glichless хоча це є абсолютно точно any% якщо ви розумієтеся на культурі спідранів.

Єдине на що особисто я звернув увагу - йому прийшлося змінити паб, бо бути пабом в якому встановлюються світові рекогди весело і класно, рівно до того моменту поки вам не прийдеться прибирати 1420мл блювотини. Ну і трошки посунувшеся нещодавно обличчя теж не можливо не помітити - сказуються напружені тренування, денні/нощні візити пабу і навіть його дівчина вже сіпається від чергового запрошення сходити до пабу. Вона покрасила нігті в зелений колір що скоріше за все є прозорим натяком на те що краще б він дудку курив.

Я відчуваю велику честь бути провідником цього чудесного досягнення, в коментаріях ютьюба вдруге підряд найпопулярніший комент це константація факту що Юпук досяг свого топового моменту адже потужніших змагань там вже не буде, це неможливо. Я не знаю як так можна просто взяти і покращити СВІТОВИЙ РЕКОРД аж на 24% слідкуйте за руками і волоссями, бо можливо що це просто підробка штучного інтелекту. Але прийшов час коли моєму піздєжу прийшов час скінчитися для того щоб відкрити Вам! нашу чцдову реальність в якій мешкає чемпіон світу Egon Cholakian.

Попередня тема
Попередня тема до попередньої теми

Останнє редагування:
Шляпа какая то

Назад
Зверху Знизу