За що ми вмираємо?

процес.

Сектант
Повідомлення
36
Вподобайки
109
Репутація
320
Бали
88
Гарант-сделки
0/0
Війна все ще триває. Та часом хочеться запитати: навіщо?
Одні воюють, ризикують життям, гинуть... Та за чиї інтереси? Часто, за тих, хто навіть не потисне їм руки після перемоги. І навіть якщо припустити що війна закінчилась, чи щось зміниться для простих людей?
Ціни не впадуть. Зарплати не зростуть. Життя не стане легшим. Навпаки. Відвойована територія не стане власністю тих, хто пролив за неї кров. Нею не володітимуть ті хто втратив кінцівки чи рідних.
Нею володітимуть ті хто під час боїв відпочивав на морському узбережжі. Ті, хто лише спостерігав здалеку - і саме вони згодом збагатяться на цій землі. Максимум що отримає воїн, це право жити в будинку, за який він заплатив болем. І працювати на тій самій території, яку він здобув, але не для себе.

Відвойована територія не стане власністю тих, хто пролив за неї кров
Відвойована територія?
Україна за три роки від початку повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році втратила 11% своїх територій.
А якщо брати до уваги те, що війна розпочалась ще у 2014 році, то площа втрачених Україною земель становить близько 18%.
Это данные на конец февраля.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

1. Воюють ті, хто кайфує від війни, кому скучно, про них все зрозуміло
2. Воюють ті, для кого зарплата військового на нулі - великі гроші. Знаю таких людей, сиділи на зарплаті 20000 грн, або без роботи, а тут шанс за пару років купити свою власну квартиру і авто
3. Воюють ті, кому пох на життя, знаю одного, кинула баба, підписав контракт, шоб подалі бути
4. Були ідейні, але вони вже не воюють, померли
5. Ну і лохи воюють, яких обманом змусили підписати контракт, а тюрми за сзч бояться

Глупый вопрос в утвердительных предположениях 😔

Війна все ще триває. Та часом хочеться запитати: навіщо?
Одні воюють, ризикують життям, гинуть... Та за чиї інтереси? Часто, за тих, хто навіть не потисне їм руки після перемоги. І навіть якщо припустити що війна закінчилась, чи щось зміниться для простих людей?
Ціни не впадуть. Зарплати не зростуть. Життя не стане легшим. Навпаки. Відвойована територія не стане власністю тих, хто пролив за неї кров. Нею не володітимуть ті хто втратив кінцівки чи рідних.
Нею володітимуть ті хто під час боїв відпочивав на морському узбережжі. Ті, хто лише спостерігав здалеку - і саме вони згодом збагатяться на цій землі. Максимум що отримає воїн, це право жити в будинку, за який він заплатив болем. І працювати на тій самій території, яку він здобув, але не для себе.
А за что и сколько раз лично ты уже умирал?

Умирают за интересы Зе-Ермака или британского короля только дебилы.
Настоящие герои умирают от передоза метадоном.

Ты из стволов только свой хуй в руках держал, так что я позволяю тебе над этим не задумываться

Одна мудра людина сказала:
Ми є продуктом, свого оточення.
так, але це вже інше. це вже якийсь детермінізм. в кращому випадку соціальний конструктивізм)
де я ще можу поумнічать як не на наркоманському форумі?

так, але це вже інше. це вже якийсь детермінізм. в кращому випадку соціальний конструктивізм)
де я ще можу поумнічать як не на наркоманському форумі?
Навіщо всьому вішати ярлики. І невже на наркоманському форумі не має людей з якими можна спілкуватись?

Навіщо всьому вішати ярлики. І невже на наркоманському форумі не має людей з якими можна спілкуватись?
може, ярлики це просто спосіб нашого мислення, щоб не потонути в хаосі. ми ж не вішали назви на зірки, щоб якось образити небо. ми просто хотіли знайти шлях. і форум, як і весь світ, це дзеркало: шукаєш співрозмовника - ним і стаєш.

Назад
Зверху Знизу