З Різдвом Христовим!

Антиматерий

Ужгород
PRO-тестер
Повідомлення
782
Репутація
1 684
Вподобайки
1 330
Бали
874
Друге пришестя Христа: Він уже тут, але йому не до цього

Пророцтва, які збулися​

Біблія давно розповідає про Друге пришестя Христа, і якщо уважно придивитися, усе йде за планом:

1. Знаки на небі та землі
    У Євангелії від Луки (21:25) сказано: "І будуть знамення в сонці, і в місяці, і в зорях; а на землі буде тривога серед народів." Постійні катаклізми, невизначеність, війни та глобальні кризи — здається, чекати більше немає на що.
  2. Поділ людей
    У Євангелії від Матвія (24:10): "І багато хто спокуситься, і видаватимуть одне одного, і ненавидітимуть одне одного." Політичні чвари, соціальні конфлікти, взаємна ненависть. Як казав класик, "усе йде за планом".
  3. Непомітне пришестя
    Христос попереджав, що повернення буде тихим: "Царство Боже не прийде помітним чином, і не скажуть: ось, тут воно, або: он, там. Бо ось, Царство Боже всередині вас" (Луки 17:20-21). Тобто, чекати фанфар і світового туру "Христос повернувся-2025" не варто.

Він уже тут, але йому зараз не до нас​

OIG2.kWl6Fk4bhBHHVFDw_1.jpg

Так, Христос вже серед нас. Але чому ж він не заявив про себе? Бо це "Ну його до біса!". Уявіть собі: мільйони людей чіпляються з питаннями, фотографуються, записують ТікТоки. "Коли буде новий Завіт?", "Чи кошерно їсти свинину в 2025 році?", "Чи правда, що кінець світу буде після Євробачення?"

Ось кілька типових ситуацій, які явно втомили б навіть найсвятішого:
  1. Постійні дебати на форумі "Христос сказав, це топовий стафф - гріх не заказати!"
  2. Паломники в черзі, щоб доторкнутися до його мантії, одночасно замовляючи каву в Starbucks.
  3. Постійні запити: "Прокачай мені карму," "Освяти мою закладку" або "Помолися щоб мене не прийняли на Новій Пошті"
  4. Блогери атакують з проханнями: "Запишіть колаборацію з Ілоном Маском про спасіння людства!"

І чому Христу це не цікаво​

Він дивиться на все це і думає: "Люди, я тут, щоб вирішувати глобальні проблеми, а не ваші соцмережеві драми." Він знає, що, якщо офіційно оголосить про своє повернення, почнеться тотальний хаос: фанатики, теологічні дебати, політичні маніпуляції та змагання "хто ближче до Бога."

Що далі?​

Тож, здається, Христос вирішив поки що залишатися інкогніто. Релігійні питання - в останню чергу. І, якщо задуматися, це має сенс. Чи потрібні нові пророцтва, якщо люди й старих не розуміють? Можливо, головний урок у тому, щоб ми нарешті навчилися не чекати месії, а самі ставали трішки кращими!

Останнє редагування:
Христос вже один раз довів, що він Син божий, а тепер чому б не спуститься і не погрішити трішки. Покурити альфи і якоїсь малалєтки на банду апостолів розписати:devilish:

Ошо (1931-1990) технически являлся вторым пришествием Меня.
Действительно многие не обратили внимание, и точно так же многим современникам он был слишком не удобен, и его в итоге пришлось замочить.

А про мастему слышал? Почитай, многие места свободные заполняет.

Jesus Christ зарегался на секте и забил хуй на проблемі человечества
Нет, это не он. Это фальшивый Христос.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Христос вже один раз довів, що він Син божий, а тепер чому б не спуститься і не погрішити трішки. Покурити альфи і якоїсь малалєтки на банду апостолів розписати:devilish:
Да, мне можно. Это тёмная сторона моей личности. Ведь я по сути Бог и Дьявол 2-в-1

А про мастему слышал? Почитай, многие места свободные заполняет.
Вершитть Страшный Суд среди живых и мёртвых - тоже один из возможных вариантов, но я пока ограничусь небольшим кругом людей, устроив им Ад на земле и долгую, мучительную смерть, за то, что имели неосторожность причинить мне зло ранее.

З нас сміятимуться нащадки - тисячі років молилися шизофреніку з назарету(((

Псилоцибинь
20250105_213412.jpg

Назад
Зверху Знизу