Новий цикл грова — на старт!
Вітаю, шановне ком’юніті! Нарешті розпочав новий цикл, і хочу одразу подякувати тим, хто так чи інакше допоміг мені в цій справі.
Перша подяка летить до Barneys Farm Не пам’ятаю точно, за що і на яких умовах (здається, просто по-братськи), але він якось надіслав мені пачку насіння від Delicious Seeds. Оскільки мій попередній запас уже вичерпався, згадав про цей подарунок, який десь припадав пилом. У пачці три різні сорти — по одному горішку кожного. Вирішив зупинитися на Sugar Black Rose та Eleven Roses.
Трохи про сорти:
Sugar Black Rose
- Походження: Гібрид від Delicious Seeds, створений шляхом схрещування Critical Mass і Black Domina ’98. Індіка домінує — близько 80%.
- ТГК: До 25%, що обіцяє потужний ефект.
- Аромат і смак: Солодкий, фруктовий, з нотками апельсину, винограду та квітів, плюс легкий штрих Skunk. На видиху — пікантна солодкість.
- Ефект: Швидкий, тривалий, розслабляючий, із наркотичним відтінком. Ідеально для зняття стресу, болю, тривоги чи покращення сну.
- Особливості: Сорт зібрав понад 45 нагород на конкурсах канабісу — один із найтитулованіших у світі. Стійкий до грибків, підходить як новачкам, так і профі.
- Висновок: Класика з солодким профілем і репутацією медичного релаксанту. Вечірній must-have.
Elevens Roses
- Походження: Ще один шедевр від Delicious Seeds із проекту “Project 11”. Схрещування Sugar Black Rose з Appalachian Kush (американська генетика з Колорадо: Green Crack і Tres Dawg). 100% індіка.
- ТГК: 24–25%, дуже сильний психоактивний удар.
- Аромат і смак: Металевий відтінок Kush, солодкість перестиглих фруктів і легкий хвойний шлейф. Післясмак — землистий.
- Ефект: Потужний, фізично розслабляючий, із серйозним церебральним впливом. Чудовий для релаксу чи боротьби з безсонням.
- Особливості: Розроблявся три роки як покращена версія Sugar Black Rose. З 2017 року зібрав 16 нагород у Колумбії, Аргентині та Мексиці. Стійкий до шкідників і плісняви, простий у вирощуванні.
- Висновок: Апгрейд класики з американським характером — більш ароматний, кольоровий і продуктивний, але з тією ж індичною силою.
Друга подяка — Hawain За його порадою я придбав pH-тестер Adwa 11. Він порекомендував його у відповідь на мій пост про проблеми з попереднім тестером. У тій темі відгукнулися й інші, але я зупинився саме на цьому варіанті. Дуже круто, коли є ком’юніті, до якого можна звернутися за порадою! Сподіваюся, з Adwa 11 проблем із pH більше не буде.
Планував написати цей пост раніше, але вільного часу бракувало. Тим часом кущики вже майже місяць як у горщиках. Думаю, додаватиму сюди мінізвіти про хід циклу. Тож стежте за оновленнями!
Фото кущів додаю, правда вони двох тижневої давності.