ХТО ТАКА ЛЮДИНА СИЛИ

I hate lies

Гуру
Повідомлення
26 678
Репутація
3 518
Вподобайки
19 069
Бали
3 340
Ну явно Хисока Морроу, прости бро, тебя блять не тегнуть почему-то

Если смог отказаться от дорожки соли.

Не в рот космически,
гротескно по дефолту

Ничего не понятно

хто може відмовитися від наркотиків пройшовши шлях через голки

А зараз всі зобмбовані гроші тачки секс наркотики алкоголь і основне
РАБота
ну у меня не в том причина...а в том, что наивность и максимализм присущи лишь подросткам...данный текст ими пропитан, не неся собой ничего конкретного...человек силы-это тот, который знает и умеет использовать доступные ему инструменты для формирования здравых убеждений и достижения здравых нетривиальных целей

ну у меня не в том причина...а в том, что наивность и максимализм присущи лишь подросткам...данный текст ими пропитан, не неся собой ничего конкретного...человек силы-это тот, который знает и умеет использовать доступные ему инструменты для формирования здравых убеждений и достижения здравых нетривиальных целей
Бро ми з тобою вроде одні і ті ж самі але по різному я описав себе повністю молодим незрозуміти цього

ти де бабки на їжу береш, розумник?
От і вся проблема що ви не знаєте як жити без РАБоти.....
Чи краще гнити все життя там де ти не хочеш робити і силою мучити себе бо треба їсти..ахха можна мати все і жити в кайф....Можна жити в несистеми

От і вся проблема що ви не знаєте як жити без РАБоти.....
хто такі "ви"? припускаю що це типу якась абстрактна група людей з якою ти себе протиставляєш?
Чи краще гнити все життя там де ти не хочеш робити
маєш вкрай обмежені уявлення про те якою буває робота. схоже ти взагалі ніде ніколи не працював, але нахуя тоді пиздякаєш про те чого не викупаєш зовсім? мабуть, тому що "імєєш своё лічное мненіє" а також хибне переконання що воно має якусь цінність.
силою мучити себе бо треба їсти..
то ти відповісиш на питання де береш бабки на базові потреби?

Выплатили аванс с укладки кафеля купил акцизной водки, сигарет с фильтром и грам соли. Мчу на лайбе к барышне Зинке она стелит поляну с закаточек и одеяло пледовое. :sneaky:

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
I hate lies ондо почитай шо дядько пише. оце справді ЛЮДИНА СИЛИ - і робить з душею, і кайфує на півтори ставки. а те шо ти понарозписував, то шось дуже нездорове.

Назад
Зверху Знизу