Ходимо та заробляємо в додатку YoHeathl☀️

Who_O

Сектант
Повідомлення
23
Репутація
-55
Вподобайки
13
Бали
128
📌Ходимо та заробляємо в додатку YoHeathl☀️

Особисто перевірив вивід та ділюсь з вами додатком, в якому за кроки можна виводити $

Що робимо:

🔸Переходимо за посиланням та скачуємо додаток
🔸 В розділі друзі нажимаємо на Реферал та вводимо код: 2001348 ( за це отримуємо бонусні кроки)
🔸 Далі ходимо та збираємо кроки , раз в день заходимо та клеймимо їх ( важливо не забувати це робити )

Далі збираємо 150тис кроків та можемо їх обміняти на 1 токен $FTN ~ 4$

Вивід перевірено, приходять швидко, скачуємо додаток, ходимо та раз в день клеймимо кроки, потім як назбирали 150тис обмінюємо на $ , додатковий заробіток на пасиві, чому б і ні.

Останнє редагування:
📌Ходимо та заробляємо в додатку YoHeathl☀️

Особисто перевірив вивід та ділюсь з вами додатком, в якому за кроки можна виводити $

Далі збираємо 150тис кроків та можемо їх обміняти на 1 токен $FTN ~ 4$ та вивести на біржу Fastex , реєструємо акаунт за посиланням , на біржі продаємо в USDT та виводимо на будь-яку іншу біржу.

Щоб обміняти в додатку , заходимо у розділ маркет -> Fastex -> замовити -> та вписуємо ID та адресу токену $FTN із біржі Fastex.

Вивід перевірено, приходять швидко, скачуємо додаток, ходимо та раз в день клеймимо кроки, потім як назбирали 150тис обмінюємо на $ , додатковий заробіток на пасиві, чому б і ні.
Я вже хомяка тапав і блум грав , спасиба братік 💪✊

Скоко вивів? 20 грн?

Я вже хомяка тапав і блум грав , спасиба братік 💪✊
Лох не мамонт

потім як назбирали 150тис обмінюємо на $ , додатковий заробіток на пасиві
150000 шагов это примерно 117 км(для среднестатистического мужчины с длиной шага 0,78 метра)

Это нужно ходить 24 часа в сутки со скоростью примерно 5 км в час. Допустим человек реально много ходит и будет собирать это количество шагов за неделю. 4 бакса это примерно 160 гривен, и столько времени шароебясь по городу банально больше шанс эту сумму найти

Здається мені, що ти пиздиш, братику

Лох не мамонт

150000 шагов это примерно 117 км(для среднестатистического мужчины с длиной шага 0,78 метра)

Это нужно ходить 24 часа в сутки со скоростью примерно 5 км в час. Допустим человек реально много ходит и будет собирать это количество шагов за неделю. 4 бакса это примерно 160 гривен, и столько времени шароебясь по городу банально больше шанс эту сумму найти
У меня знакомый в день 40 тыс шагов ходит

Щоб робити 40 к кроків по хаті - не обовязково мати бронь, можно подивитися м\с ,,Качині пригоди,, там Скрудж Макдак коли у нього був розумовий процес він ходив по колу вокруг статуї))

Щоб робити 40 к кроків по хаті - не обовязково мати бронь, можно подивитися м\с ,,Качині пригоди,, там Скрудж Макдак коли у нього був розумовий процес він ходив по колу вокруг статуї))
Можна на кота трекер тоді начепити

Краще на голуба, чи перелітну пташку чи на худий кінець на потяг чи літак.
там полюбому ограничители по скорости есть, иначе так можно было бы в метро как на работу ходить и весь день лутать кэш просто пересаживаясь с ветки на ветку на конечной

там полюбому ограничители по скорости есть, иначе так можно было бы в метро как на работу ходить и весь день лутать кэш просто пересаживаясь с ветки на ветку на конечной
я от їхав пару тижнів назад в центр у Львові в пробках, так мені трекер визначив, шо я 5 км пиляв пішки

Назад
Зверху Знизу