Wellcome on the block! (Умови замовлення, асортимент та прайс)

ChuniMuni

Сектант
Повідомлення
17
Вподобайки
28
Бали
114
Репутація
35
Хочу подякувати шановному M.Stanfield за професійне виконання своїх обов'язків. Дуже вражений добротою та вихованням продавця. Допоміг зі всіма питаннями, які виникали під час нашого спілкування, окрім цього здивував якісним товаром за такою низькою ціною. Тей випадок, коли магазин націлився на якість, а також нормальну і доступну ціну . Повірте, дешевше та якісніше просто не знайдете ! Замовляв сорт LCD і GSC. Аромат та вигляд чудовий ! Стелс на висоті. Дійсно , просто кайф, коли можеш замовити та бути впевненим що ніяких проблем з доставкою не буде. Працюють справжні професіонали по маскуванню. Якщо ви бачили фільми про шпигунів, то знайте - режисери брали уроки саме в працівників Марло )) Вживати наркотичні речовини шкідливо, та взагалі не рекомендується, але оцінка магазину 10/10!

DktorNaook

Сектант
Повідомлення
10
Вподобайки
27
Бали
108
Репутація
35
Взял чуток шиш, как обычно всё на высочайшем уровне, начиная от сервиса, продолжая стелсом и заканчивая качеством товара, курил через трубку, четверь грамма хватило на троих, лучший шоп! 20231031_130459.jpg

VlaDOK

У меня не покупать!
Повідомлення
6
Вподобайки
9
Бали
1 364
Репутація
60
Всім привіт! Замовляв ніштячки у Марло. Чесно кажучи я вражений відношенням та сервісом. Все на найвищому рівні!!! Будь які питання що виникають, вирішуються моментально!)) товар ціна/якість просто відмінний.

Whr Is My Mnd

У меня не покупать!
Повідомлення
1
Вподобайки
2
Бали
18
Репутація
0
Заказывал 5 марок ЛСД у Марло, абсолютно налегке обменялись информацией и вот уже на следущий день они уже у меня! Всё чётко и по делу, общение спокойное. Стелс отличный.

Дёрнул меня чёрт за ноги вчера меньше четверти закинуть, так, для поднятия настроения - меня распидорасило конкретно, либо я ультра слабый, ну или стаф просто лютейший.
Очень весёлое настроение с самого начала как появилось так и не отпускает до сих пор :p даже визуал был небольшой, но естественно от такой дозы большего ожидать и не стоило в этом плане, но в остальном просто пушка, не знаю у всех ли так, спать вообще не хочется)
Жду когда с товарищем по целой закинем.

След покупки точно у Марло будут :cool:

labar

Сектант
Повідомлення
457
Вподобайки
393
Бали
318
Репутація
208
Заказывал 5 марок ЛСД у Марло, абсолютно налегке обменялись информацией и вот уже на следущий день они уже у меня! Всё чётко и по делу, общение спокойное. Стелс отличный.

Дёрнул меня чёрт за ноги вчера меньше четверти закинуть, так, для поднятия настроения - меня распидорасило конкретно, либо я ультра слабый, ну или стаф просто лютейший.
Очень весёлое настроение с самого начала как появилось так и не отпускает до сих пор :p даже визуал был небольшой, но естественно от такой дозы большего ожидать и не стоило в этом плане, но в остальном просто пушка, не знаю у всех ли так, спать вообще не хочется)
Жду когда с товарищем по целой закинем.

След покупки точно у Марло будут :cool:
Почитав відгуки, і думаю, що візьму лсд та мдма

Slim

Сектант
Повідомлення
93
Вподобайки
132
Бали
294
Репутація
325
Обещал отзыв уже давно, брал шш, меф, марку и ешку недели две назад, тут уже все сказали за меня. Марло - это качество, безопасность, скорость и стабильность.

JohnnyBrazza

Сектант
Повідомлення
13
Вподобайки
19
Бали
48
Репутація
60
Такс, і знов напишу відгук стосовно стафу від M. Stanfield, а саме екстезі Under Armour

У нас була невелика приватна тусовка. Зайшла дана єшка не всім. Більшість просто очікують резульату щось на кшталт панішеру або редбулу.

А ці більш «глибокі» я б так назвав.

Вхід і вихід і сам процес більше Схоже до чистого МДМА.

Я б їх сміло назвав - для людей, котрі розбираються в якісному відпочинку. Для вищої касти 😎

Особисто мені зайшли на всі 200% зі 100%

Давно такого не було, щоб з 22:30 до 5:00 тримало. І при чому жодних дискомфортних моментів.

Тому для мене вони ТОП 👍

Рекомендую 👌

Останнє редагування:

Elizabetlux

Сектант
Повідомлення
3
Вподобайки
2
Бали
48
Репутація
5
Как написать для заказа?

YMBUkraine

Сектант
Повідомлення
273
Вподобайки
214
Бали
514
Репутація
43
В яку ціну ті канадські шишки ?

Alexis Texas

У меня не покупать!
Повідомлення
10
Вподобайки
4
Бали
698
Репутація
0
Брала на минулому тижні кокос тут. Відправили тоді, коли й обіцяли. Забрала з відділення міст експреса. Сьогодні нарешті спробувала. Оніміння на 6/10. Стім/ейфо приємні, легкі. Через роки на амфі, кншн, стім не дуже помітний, але це нормально і це круто, тому що можна не боятись зловити параною чи тремор. Для когось, у кого досвіду із спідами мало або немає взагалі дуже крутий стафф. Загалом за сервіс, доставку, товар 9/10 (стелс хороший, але підозріло легка посилка вийшла). Дякую магазину!

M. Stanfield

Команда Секти
VIP SELLER
Повідомлення
458
Вподобайки
1 102
Бали
1 349
Репутація
1 632
Депозит
1000 $
Вітаю на куті Марло!
На районi з'явився неперевершений кокаїн з забугра! Колумбійці дуже постаралися та зробили відмінний FishScale, все як ви полюбляєте)
Тож, привітайте колумбійця :cool: Ціна не змінилась, якість зросла, партія обмежена, не гальмуйте!

2923e56d-b6c8-42fa-a256-ac30f6b0f6b2.jpg

Останнє редагування:

Mylove

Посвященный
Повідомлення
781
Вподобайки
1 093
Бали
1 620
Репутація
699
Вітаю на куті Марло!
На районы з'явився неперевершений кокаїн з забугра! Колумбійці дуже постаралися та зробили відмінний FishScale, все як ви полюбляєте)
Тож, привітайте колумбійця :cool: Ціна не змінилась, якість зросла, партія обмежена, не гальмуйте!

2923e56d-b6c8-42fa-a256-ac30f6b0f6b2.jpg
Гадаю без проби не розібратися)

Killmyslow

Сектант
Повідомлення
15
Вподобайки
26
Бали
108
Репутація
40
Вперше купляв в даному шопі.
Все пройшло- ІДЕАЛЬНО!
Відправили в день оплати .
Брав амф 5гр.
Стелс / відправка -1о/1о
Колір- рожевий
Стім-8
Ейфорім -8
Вага 1о/1о
Комунікація оператора/менеджера 1о/1о
Відходів практично не було.

Всім раджу!

Nightfall

У меня не покупать!
Повідомлення
9
Вподобайки
12
Бали
48
Репутація
35
Аккаунт в тг неактуален?

d_o_v_e

Сектант
Повідомлення
134
Вподобайки
168
Бали
444
Репутація
52
Брал Мазари,ну очень слабенькая шишка...

M. Stanfield

Команда Секти
VIP SELLER
Повідомлення
458
Вподобайки
1 102
Бали
1 349
Репутація
1 632
Депозит
1000 $
Аккаунт в тг неактуален?
Актуальный контакт ТГ находится в первом сообщении темы.

Брал Мазари,ну очень слабенькая шишка...
Все зависит от толерантности к веществу. Да, не самый сильный, тепличный сорт. Но и не у всех любителей покурить цель убиться в хлам)

Зверху