Це відео проникає через енергію Всесвіту. Челендж "зароби рак рано" подолав фізичні ліміти і став позатілесним досвідом, найшвидшим на світі способом потрапити в рай, справжній кінець старої ери для того щоб для того щоб довести що в`їбати саб 1хв - не можливо.
В минулий раз я щось там свистів про "найбільший прогрес в оптимізації конкурсу" - забудьте це нахуй! Тепер якщо щось і можна оптимізовувати то це не спльовувати під час куріння, пити пиво яке льється під тиском і може брати не такі міцні цигарки. Я так під LSD не курю як він в цій нетлінній спробі.
Нові i просунуті методики досягнення перемоги в конкурсі:
навіть якщо вам не подобається 4тий топік поспіль на тему якоїсь хуйні, ви же розумієте що наступних рекордів більше не буде.
Прошу вибачення за те що викладаю з запізненням більш ніж на 2 тижня, я клянусь що перевіряв наявність рекорду раз на 1 тиждень але Гугл давно уже не відноситься до функції "пошук" як до якогось важливого функціоналу на їх сервісах. Це відео можна знайти тільки якщо Алгоритм вирішить що воно вам/мені дійсно треба, я ділюсь з вами найбільш сірчано-водневими частинами Юкруку. Той випадок коли легалозаври ведуть більш шкідливий образ життя ніж псигонавти, сам #ОШО не заперечить нібито що треба було вжити більше та/або швидше.
Гросмейстер 4п2ц Егон Чолакіан дав інтерв'ю з приводу втрати свого чемпіонства на 12+ секунди, це більше секунд різниці ніж місяців в році. Субтітри з перекладом досить непогані, але в порівнянні з напруженням на чемпіонство Кайфоберга то вже просто рядове споживання.
В минулий раз я щось там свистів про "найбільший прогрес в оптимізації конкурсу" - забудьте це нахуй! Тепер якщо щось і можна оптимізовувати то це не спльовувати під час куріння, пити пиво яке льється під тиском і може брати не такі міцні цигарки. Я так під LSD не курю як він в цій нетлінній спробі.
Запам'ятайте, назавжди! Чистокровний арієць Брайс Болденберг може випити 4 пивів так же швидко як ви можете перекурити, тільки Брайс в чей час викуре ще й на одну сигарету ніж ви більше.
Нові i просунуті методики досягнення перемоги в конкурсі:
- Благословення ЕГОНА ЧОЛАКІАНА і підтримка всього Старого Світу включаючи мій вклад.
- Спеціально підготовлене місце в Калі для того щоб не вчадіти від цигаркового диму.
- Медитація і арома-молитвенна терапія, тепер секундантка виконує реально корисну функцію і не відволікає своїми округлостями.
- Єдина ємність для 4 пив, адже 2 стакана різного об'єму це виглядає не так переконливо.
- Кач ніг під час куріння та ну нахуй це реально ефективно!!!111!1
- Куріння одним прийомом і пиття одним прийомом, для мінімізації часу на переключення "кайфів"(!)
- ДИХАННЯ НЕ ВІДРИВАЮЧИСЬ ВІД ПИТТЯ галіна бланка буль буль.
- Жоржини для емоційно правильного настрою. Рожевий колір символізує жіночність, ніжність, тендітність і закоханість, роблячи його чудовим вибором для вираження щирих і зворушливих почуттів.
- Виключно класні монтажні скіли, ОСОБЛИВО АУТРО, достойно бєцкі «БК».
Прошу вибачення за те що викладаю з запізненням більш ніж на 2 тижня, я клянусь що перевіряв наявність рекорду раз на 1 тиждень але Гугл давно уже не відноситься до функції "пошук" як до якогось важливого функціоналу на їх сервісах. Це відео можна знайти тільки якщо Алгоритм вирішить що воно вам/мені дійсно треба, я ділюсь з вами найбільш сірчано-водневими частинами Юкруку. Той випадок коли легалозаври ведуть більш шкідливий образ життя ніж псигонавти, сам #ОШО не заперечить нібито що треба було вжити більше та/або швидше.
Гросмейстер 4п2ц Егон Чолакіан дав інтерв'ю з приводу втрати свого чемпіонства на 12+ секунди, це більше секунд різниці ніж місяців в році. Субтітри з перекладом досить непогані, але в порівнянні з напруженням на чемпіонство Кайфоберга то вже просто рядове споживання.