ViSA_WHiTE || Белоснежка || ОБЩИЙ ПРАЙС - КОНТАКТЫ

IMG_20250604_191426_559.jpg

Лучший магаз во вселенной

Вже не вперше роблю замовлення у цьому магазині — і щоразу враження тільки позитивні. Cвіжа продукція, смаки натуральні.) Асортимент великий, є з чого вибрати: як для себе, так і на подарунок. 🍬

Окремо хочу відзначити сервіс. Доставка працює чітко: пошта, або доставка таксі, і все приїжджає без затримок. Упаковка щільна, нічого не пошкоджується в дорозі. Комунікація з магазином — приємна, завжди йдуть назустріч.

Ціни найкращі серед конкурентів, особливо якщо враховувати якість продукту. Часто бувають хороші пропозиції та бонуси для постійних клієнтів.

Однозначно рекомендую! Якщо шукаєте смачне, якісне й за адекватну ціну — це місце вам точно сподобається. :cool:

Обіцяли сьогодні відправити, а в додатку нп пусто(
Повідомлення об'єднано автоматично:

Тепер хвилююся((
зазвичай номер ттн дають в той же день що і доставка на відділення.
не знаю, маюуть якісь нюанси безпеки
хвилюватись не варто

Значит есть свои ньюансы.
Всё будет гуд.

Обіцяли сьогодні відправити, а в додатку нп пусто(
Повідомлення об'єднано автоматично:

Тепер хвилююся((
Добрый день! Отправили как и обещали, оператор должен был уже выдать ТТН

Взяв 10 марок, приїхало 10 чвертей, оператор поки що намагається переконати що це цілі, але по відчуттям - пів "цілої" (по словам оператора), ледь відчувається, чверть не відчувається майже зовсім, хоча 120мкг має відчуватись ще й як :) тобто висновок - дві чверті "цілої" - що насправді чверті цілої = 30мкг, що є мінітріп, наглядно і по відчуттям, і навіть по картинці з прайс-листу - в мене два з половиною принти 🤷

Вкладення

• IMG_20250624_103145_934.jpg
    IMG_20250624_103145_934.jpg
    122.4 КБ · Перегляди: 29
Останнє редагування:
Взяв 10 марок, приїхало 10 чвертей, оператор поки що намагається переконати що це цілі, але по відчуттям - пів "цілої" (по словам оператора), ледь відчувається, чверть не відчувається майже зовсім, хоча 120мкг відчувається ще й як :) тобто висновок - дві чверті "цілої" - що насправді чверті цілої = 30мкг, що є мінітріп, наглядно і по відчуттям, і навіть по картинці з прайс-листу - в мене два з половиною принти 🤷
Вроде как марки LSD Pacman заявлены в прайсе - 240 мкг. ;) Следовательно четверть должна быть 60 мкг., а это хорошо ощутимая дозировка.
У тебя на фото 9 целых марок по 240 мкг и одна половинка (120 мкг). Половинку ты уже съел (120 мкг) и охарактеризовал , как ощущается очень хорошо. Остальное - половинки от четвертинки и четвертинки от половинки - это похоже уже тебя просто нагребает. Кидай в следующий раз целую и вопросы отпадут сами по себе :D :D :broo:

Останнє редагування:
Взяв 10 марок, приїхало 10 чвертей, оператор поки що намагається переконати що це цілі, але по відчуттям - пів "цілої" (по словам оператора), ледь відчувається, чверть не відчувається майже зовсім, хоча 120мкг відчувається ще й як :) тобто висновок - дві чверті "цілої" - що насправді чверті цілої = 30мкг, що є мінітріп, наглядно і по відчуттям, і навіть по картинці з прайс-листу - в мене два з половиною принти 🤷
Добрый день! Четвертинка - 240 мкг. Если Вам не подходит четвертинка от четвертинки, берите целую

Вроде как марки LSD Pacman заявлены в прайсе - 240 мкг. ;) Следовательно четверть должна быть 60 мкг., а это хорошо ощутимая дозировка.
У тебя на фото 9 целых марок по 240 мкг и одна половинка (120 мкг). Половинку ты уже съел (120 мкг) и охарактеризовал , как ощущается очень хорошо. Остальное - половинки от четвертинки и четвертинки от половинки - это похоже уже тебя просто нагребает. Кидай в следующий раз целую и вопросы отпадут сами по себе :D :D :broo:
Я написав що це має так бути, а відчувалось як 30. На фото, те що зветься "цілими", на відчуття буде як чверть від нормальної марки, це я і маю на увазі. Вже виправив коментар,

Останнє редагування:
Я написав що це має так бути, а відчувалось як 30. На фото, те що зветься "цілими", на відчуття буде як чверть від нормальної марки, це я і маю на увазі. Вже виправив коментар,
Я думал это у меня колёса сломались...... А это просто партия такая))))

Назад
Зверху Знизу