Викопали Чорне Море

Джанґо

Посвященный
Повідомлення
1 252
Репутація
3 493
Вподобайки
3 476
Бали
1 370
48p6Qo7o_t.jpg

Ох и прогрев гоев

ну этот бред выдумали сами
Я таке не придумував, і трішки соромно що є настільки тупі люди що допускають думку вказану в тому пості
Уоол стріт журнал, а не СТБ з Сараулою

Вєлікость. Понімать нужно.
Ну типу ок якщо це імперії які захоплювали половину світу, Римська імперія, татаро-монгольська, але ось цей бред, що половина людства походить з України, ну це піздец😂 Це від людей які досі кизяком хату мажуть?
Ок, навіть якщо половина людства з українки, то з України яких кордонів? 91го, 2014, 2025?😂

Ну типу ок якщо це імперії які захоплювали половину світу, Римська імперія, татаро-монгольська, але ось цей бред, що половина людства походить з України, ну це піздец😂 Це від людей які досі кизяком хату мажуть?
Ок, навіть якщо половина людства з українки, то з України яких кордонів? 91го, 2014, 2025?😂
Добре. А хіба монголи кізяком хати не мастять?
Або. Якщо взяти до уваги індо-іранську теорію походження гаплогрупи R1a - то хіба дві вище вказаних народності теж кізяками хати не мастять? Індуси ондо мочою вмиваються. Це їм не заважає бути авторами найдревнішої релігійної традиції.

Добре. Я раджу не сприймати все за чисту монету, бути трохи розважливішим.
У вчених сім п'ятниць на тиждень і через рік паханами зроблять поляків)

Добре. Я раджу не сприймати все за чисту монету, бути трохи розважливішим.
У вчених сім п'ятниць на тиждень і через рік паханами зроблять поляків)
Та мені похуй кого вони там зроблять. Просто навіть в теорії це не виглядає, татаро-монголи хоч володіли територією і підчинячи собі людей, тому до них може стосуватись ця теорія, незалежно від того чим вони там зараз собі мажуть. А про Україну навіть уявити важко😂
Я то не сприймаю, але ці спроби стрибнути вище своїх можливостей, виглядають кумедно. Світ пішов з України, найдревніший народ це укри…поліція має ловити людей які це розповсюджують і саджати за крінж, дискредитацію та висміювання над українським народом

арійці)

Назад
Зверху Знизу