Український Вовк З Волл-Стрітт

∆lNKVIZITOR∆

Сектант
Повідомлення
376
Репутація
328
Вподобайки
469
Бали
283
1. Початок шляху: Перша спроба на Волл-стріт (Київ, 2000-ті)

Олексій, молодий амбітний хлопець з Дніпропетровська, мріє про велике життя. Влаштувавшись на роботу у київському офісі великої фінансової компанії, він зустрічає акулу фінансів, одного з найбільших гравців на ринку. Його наївні мрії про легкі заробітки та великий успіх на Волл-стріт вступають в конфлікт із реальністю.

Акула фінансів:
— "Ти хочеш бути на вершині, Олексій? Тоді забувай про свою доброту. Ти можеш працювати у великій грі, але тебе чекають виклики."
Олексій дивиться на нього, розуміючи, що світ фінансів набагато жорстокіший, ніж він уявляв.
Його перша спроба на ринку закінчується неуспіхом — він не може впоратися з власними емоціями та незнаними механізмами роботи, його звільняють.

2. Пошук нових можливостей: Підпільний бізнес

Після звільнення Олексій опиняється в неспокійному світі фінансів і кримінальних махінацій, які оживають у тіні міста. Підпільні бізнеси, де продають дешеві акції та фінансові інструменти, вражають своїм беззаконням. Олексій вирішує залишити свої сумніви позаду і почати нову гру.

Олексій (до сусіда):
— "Що якщо ми зможемо продати це на вулицях Києва?"
— Сусід: "Ми вже продаємо їх. У тебе буде свій шматок цього пирога. Але пам'ятай, що тут все швидко та брудно."
Він починає відчувати контроль над ситуацією, коли отримує перші прибутки від нелегального бізнесу. Але одночасно він починає спостерігати за собою — кохання до ризику і зміна світогляду приводять до першої дози наркотиків.

3. Злети і падіння: Перший мільйон

Олексій заробляє перший мільйон, але їхня корупція і підпільні маніпуляції стають його новими друзями. Він заряджається енергією від кокаїну та швидких грошей, намагаючись зайняти місце лідера у фінансовому світі.
Олексій починає повністю поринати в хмільний вир надмірного споживання та наркотиків. На фону цих моментів, він нарешті розуміє, що все це лише частина гри.

Олексій (під час дзвінка дружині):
— "Тепер я відчуваю себе живим. Все, що було раніше, здавалося смішним. Я тепер великий."
Він починає виділятися серед інших, робить кроки, які ведуть його до першого мільйона, однак повільно опускається на рівень наркоманії, що викликає його падіння в ще глибшу яму.

4. Чорне море: Шторм і катастрофа на яхті

Дружина Олексія, яку він заробив за допомогою маніпуляцій, дає йому шанс на відпочинок. Вони вирушають на яхті до Чорного моря, щоб відпочити від своїх фінансових ігор. Проте на шляху їх наздоганяє шторм, що не залишає їм жодного шансу на спасіння. Їхня яхта починає тонувати.

Олексій (кричить):
— "Це не може бути! Не зараз, я не готовий померти!"
Італійські рятувальники рятують їх, але все, що залишилося після цього, — лише порожні гаманці та почуття втрати.

5. Фінансова імперія: Останній ривок на біржі

Після катастрофи Олексій починає заново боротися за своє місце в фінансовому світі. Він відкриває нову біржу, де стає королем цього світу, вільно керуючи грошима і маніпулюючи ними. Проте швидка рухливість наркотичного світу та день за днем оновлені сили на нових ділах призводять до чергового падіння.

6. Тренування "Продай мені цю ручку":

В одному з останніх інтерв'ю Олексій повертається до фінансових гравців і, використовуючи свої нові методи маніпуляцій, намагається виступити з пропозицією.
— Олексій: "Продай мені цю ручку, товаришу! Якщо ти хочеш продати, то знайди мені покупця!"
(Це момент, коли він відчуває останню боротьбу, намагаючись знову перевірити свої сили).

7. Виступ на суді: Крах і падіння

І нарешті, після численних злочинів і фінансових маніпуляцій, Олексій здається. Його колишня перемога відступає на фоні судового розгляду. Він не може втримати свою імперію і мусить зізнатися в скоєному. Але на його обличчі залишається погляд відчаю та знову прагнення влади. Він виступає в суді:

— Олексій: "Це не кінець. Я все одно буду домагатися своєї мети."

Трек: The White Stripes – Seven Nation Army

1000001081.jpg

Вольф с Банковой стрит

Настоящие волки с уолл стрит сидят на офисах скамят ру)

Лешенька бандит @_@

дівку за дупку до носа трубку)

Назад
Зверху Знизу