• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Украина ( Суми )

Nevada99999

У меня не покупать!
Повідомлення
11
Репутація
-42
Вподобайки
9
Бали
3
Мой телеграм Nevada99999
Все подробности там , не наркотики , не оружие , не поджоги и прочая дребедень.
Жду всех.

тцк

от я бачив у себе нч районі як з'явилось в один день на видном проходном заборі "зеля пидар", а мо навіть і пацана бачив як він домальовував чи шось. ну може пацан то вже домалював мій мозг. ну то пох.

я шось хотів задвинуть прикольне, но мені вже шось впадло думку вести, бо розмазало від шишки, накрило переїданням. і всьо. 🤷

ща
Ну ты ваще овоч стал
я щас тебе продемонстрирую что не овоч. смотри, я щас позову модераторов что б удалили эту тему бо нам такие обьявы тут нахуй не нужны. щас два варианта - либо в сбу пишем офіційного листа, шо виявили у себе ворожого шпійона, що він тут намагається вербувати агентів серед взразливої групи населення і т.д.
либо другий варіант це самим решительно модерировать в небутіє такі оголошення. думаю всі згодні?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Dylan Шпинат закликаю розглянути пропозицію видалить нахуй цю тєму.

ща

я щас тебе продемонстрирую что не овоч. смотри, я щас позову модераторов что б удалили эту тему бо нам такие обьявы тут нахуй не нужны. щас два варианта - либо в сбу пишем офіційного листа, шо виявили у себе ворожого шпійона, що він тут намагається вербувати агентів серед взразливої групи населення і т.д.
либо другий варіант це самим решительно модерировать в небутіє такі оголошення. думаю всі згодні?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Dylan Шпинат закликаю розглянути пропозицію видалить нахуй цю тєму.
Сойдет, тогда я в сбу пишу раз модера уже позвал

Сойдет, тогда я в сбу пишу раз модера уже позвал
ок, я за. ты раньше уже писал в сбу? лучше всего на електронку им отправлять пдф-файл подписаный ЕЦП фізособи. обычно в течении нескольких дней отвечают шо зареэстрували звернення, очікуйте відповіді.

Назад
Зверху Знизу