∆lNKVIZITOR∆
Сектант
Уявімо собі, на чому ж "сидять" мери великих українських міст! Але давайте одразу домовимося: це чистий гумор, сатира та вигадка, бо ми не про звинувачення, а про фановий стендап.
Київ – мер на VIP-коктейлі "Корупційний еспресо"
Столиця! Тут не сидять на звичайному кокаїні – тут щось витонченіше: коктейль із бразильського білого, італійської кави та золотого пилу з бюджету. Кожен ковток – це відкат у новий тендер, а після третього – можна переплутати Поділ з Оболонню і здати Хрещатик в оренду китайцям.
Харків – на "Молотов-Шоте"
Харків – місто, яке витримало всі удари і все одно стоїть! Тому тут мери сидять на чистому адреналіні. Рецепт коктейлю простий: береш пляшку бензину, кидаєш туди трохи оптимізму і підпалюєш… Потім прокидаєшся і питаєш: "А що, вже знову вибори?"
Одеса – "Чорноморський опіум"
Одеса – місто контрабанди, де замість героїну вживають дух старої Молдаванки. Одеський мер не сидить на наркотиках, бо наркотики сидять на ньому! Тут головний кайф – це "розпил на Привозі": закриваєш очі, нюхаєш рибний ринок і бачиш прямий тунель у Європу.
Львів – "Французький макарун з маком"
Львів – місто кави, круасанів і... "творчого натхнення". Тут мери сидять на найчистішому інтелектуальному героїні – запаху свіжомеленої арабіки та легкому серотоніні від польських інвесторів. Вони настільки культурні, що навіть на ефедрині будуть розмовляти виключно українською і ставити наголос правильно.
А тепер уявіть, що всі ці мери зустрічаються на спільному саміті...
– Київський мер: "У кого є ще трохи бюджету?"
– Харківський: "У мене є тільки коктейль Молотова!"
– Одеський: "Давайте то всьо через офшор, я вже в курсі схем."
– Львівський: "А хто хоче спробувати мій маковий круасан?"
І тут заходить мер Дніпра, такий:
– "Хлопці, а ви точно розумієте, що головний наркотик – це ж любов до України?"
ВСІ: "Ти шо, знову щось вкурив?!"
Ну що, трохи повеселились? Якщо треба ще більше чорнухи, просто напишіть в коментарях!
Київ – мер на VIP-коктейлі "Корупційний еспресо"
Столиця! Тут не сидять на звичайному кокаїні – тут щось витонченіше: коктейль із бразильського білого, італійської кави та золотого пилу з бюджету. Кожен ковток – це відкат у новий тендер, а після третього – можна переплутати Поділ з Оболонню і здати Хрещатик в оренду китайцям.
Харків – на "Молотов-Шоте"
Харків – місто, яке витримало всі удари і все одно стоїть! Тому тут мери сидять на чистому адреналіні. Рецепт коктейлю простий: береш пляшку бензину, кидаєш туди трохи оптимізму і підпалюєш… Потім прокидаєшся і питаєш: "А що, вже знову вибори?"
Одеса – "Чорноморський опіум"
Одеса – місто контрабанди, де замість героїну вживають дух старої Молдаванки. Одеський мер не сидить на наркотиках, бо наркотики сидять на ньому! Тут головний кайф – це "розпил на Привозі": закриваєш очі, нюхаєш рибний ринок і бачиш прямий тунель у Європу.
Львів – "Французький макарун з маком"
Львів – місто кави, круасанів і... "творчого натхнення". Тут мери сидять на найчистішому інтелектуальному героїні – запаху свіжомеленої арабіки та легкому серотоніні від польських інвесторів. Вони настільки культурні, що навіть на ефедрині будуть розмовляти виключно українською і ставити наголос правильно.
А тепер уявіть, що всі ці мери зустрічаються на спільному саміті...
– Київський мер: "У кого є ще трохи бюджету?"
– Харківський: "У мене є тільки коктейль Молотова!"
– Одеський: "Давайте то всьо через офшор, я вже в курсі схем."
– Львівський: "А хто хоче спробувати мій маковий круасан?"
І тут заходить мер Дніпра, такий:
– "Хлопці, а ви точно розумієте, що головний наркотик – це ж любов до України?"
ВСІ: "Ти шо, знову щось вкурив?!"
Ну що, трохи повеселились? Якщо треба ще більше чорнухи, просто напишіть в коментарях!