Тріп-репортаж по пробам альфи(1г) | ORACLE GROUP

SpiritOF4tun3

Сектант
Повідомлення
256
Репутація
621
Вподобайки
339
Бали
444
Тріп-репортаж по пробах альфи | ORACLE GROUP

Тестер: М +30 /187/80
Тестована речовина: Альфа (A - PVP)
Спосіб отримання : Клад
Толлер: 2 дні чистоти...до цього АМФ
Меценат: ORACLE GROUP
Вага проби : 1г
Спосіб вживання : Назально

Вступ
від нехуй робити вирішив пофорсить після свіжоспечених тем Лаби...
залогінився на аккє...і не встигнувши відкрити і пари тем
наштовхнувся на доволі цікаву гілку, в якій шоп ORACLE GROUP
об"явив про роздачу пробників вагою в 1 грам кожна.

Перейшовши в саму тему ознайомився з умовами/вимогами роздачі...
в принципі мій акк задовольняв умови, тому вирішив записатись.
ORACLE GROUP погодив і видав пробнік дуже швидко, що дуже порадувало))

Наступного дня поїхав знімати...прибувши на місце прикопу швидко та безпроблемно зорієнтувався,
не дивлячись на те що прикоп був у лісі...підняв в кілька дотиків...і камбекнувся із гарним настроєм
назад додому.

Пролог
Отже, повернувся додому почав налаштовуватись на двіжуху... відколупав від зіпа все зайве...
а значить більше ніяких перешкод щоб стартувати вже не було...

Доречі, так як людина я доволі відповідальна, то
питання ваги по факту і номінально заявленої обов'язково перевірив...
кинувши вміст паку на вагу...фіксуємо, що розбіжностей отриманої ваги і заявленого шопом - ні...відмінно))

Безымянный1.png

Так, йдемо далі...
...а далі по розкладу час "Ч")), а саме безпосередньо безвідкладне юзання альфи...отже, виловивши пару хороших каменів
витрусив їх на дзеркало...озброївшись пластиковою картою став їх дробити...потім кришити...потім стирати в порошек...
до пилу не стирав - те був би перебір вже ))))) ахахах.орнув))))
Не дарма у ВУЗі цілий рік вивчав інжинерну графіку і накреслювальну геометрію...
взявся вимальовувати добротну дорогу...
отже...на зеркалкі все готово...

Безымянный2.png

все готово для старту й особисто в мене (морально)...тож трубка в руці...
ще мить і вона вже в ніздрі...так, так - контакт з дзеркалом...ііі...хопачя... як корова злизала...
весь трек заюзано повністю...

Таймінг
...далі, продовжу тріпчанський у форматі таймінгу...для зручності час беру довільним
без прив'язки до реальних тимчасових цифр...отже:

"00: 00: 00"
увійшло до ноздрі рівно без несподіваних/раптових реакцій, спостерігається невелике припікання
десь там, де закінчується територія ноздрі і починається горло як частина дихального шляху...
став чітко відчуватись смак свіжої, чистої і якісної альфи без лівих домішок і присмаків
що мене дуже порадувало.
"00: 10: 00"
Альфа - потужна штука і початок її дії не можна не помітити або не відчути (за умови якісного продукту).
Почав відчувати швидкий прилив сил і бадьорості зворотнопропорційний помітив відлив вологи не так у роті
як в області гортані. Прийняв рішення пробздіться в маркет та зачіпити чогось волого/водовмісткого...
і ось я вже на шляху до магазину, в роздумі з газом брати мінералку або без газу, на касі розрахувався за рево...
у стані напездошенносі, рево служить у мені - догонятором))
"00: 15: 00"
Почуваю себе нормально, правда спостерігається підвищене потовиділення, тепер зрозуміло куди з горла
перекочувала уся вода))) поповнивши запаси води - сбалансувався...різко виросло бажання комусь негайно впасти на вухо
причому не має значення кому і пох на напрям генеруючої семантичної "полови"...благо що цивілізація вже винайшла мобілки...
перенабрав корєша і добре навалив йому на вуха купу всякої всячини...намагався тезово розбірно...та гадаю що вийшло якпопало і безрозборно))
Він все зрозумів, попросив пригостити...
Гівно питання...домовилися на вечір знайтися...
"01: 10: 00"
Приємна тяга від чудових кристалів альфи зливається з тягою алкоголю, не знаю кому як, але особисто мені до душі
така колаборація, такого продуктового дуету.
Повертаючись на хату, вирішив прогулятся і дав круга по райончику... зустрів знайомого, ще одного поціновувача RC речовин...
побачивши що я на розгоні, напросився на дорогу...зайшли до мене, пригостив кєнта...
після нюхача попросив прокоментувати його враження...кєнт був не багатослівний...явно кудись поспішав...
і буквально вже на порозі вловив декілька позитивних слів...по типу: "Огого розпіздячило".".нормас".".давно так не чіпляло сходу"))
"03: 45: 00"
Далі відмічаю спад активності...але не йдеться за бажання піти на боковуху та залипнути, цього якраз зовсім не хочеться...
по самопочуттю - відчувається присутність уходів/попуску, проте пережите і відчуте того вартувало)))

Епілог
Фінальною частиною в тріпі зроблю коротке оцінювання взаємодії із шопом:
Спілкування з саппортом - 10/10
Робота шопа/Оперативність видачі кладу - 10/10
Оформлення прикопа - 7/10
Якість продукту - 10/10
Загальне враження від взаємодії з ТМ - 10/10

На цьому гадаю закругляюсь...усім хто згаяв свій час на прочитання цього тріпа - висловлюю слова вдячності))
Також прошу... не судити строго братія і сестри за допущені лексичні (і інші) помилки в тексті, які напевне мають місце бути...
Всім миру і добра...

Останнє редагування:
Йобанахата!
мне ж тоже нужно на этот шоп трип
сьоня палюбэ збацаю
Повідомлення об'єднано автоматично:

прям 10 оценка - топовая Альфа .Интересно будет попробывать
ходят слухи, что этот тип на кухонную соль сделал трип как то и там тоже оценку дал 10/10
я хз конечно, но а вдруг у него вместо дохуя клавиш на клаве, только сделана одна огромная кнопка клацая которую, печатается текст в виде - 10/10

Йобанахата!
мне ж тоже нужно на этот шоп трип
сьоня палюбэ збацаю
Повідомлення об'єднано автоматично:

ходят слухи, что этот тип на кухонную соль сделал трип как то и там тоже оценку дал 10/10
я хз конечно, но а вдруг у него вместо дохуя клавиш на клаве, только сделана одна огромная кнопка клацая которую, печатается текст в виде - 10/10
я бы тоже сомневался в такой оценке - но многие в знак благодарности за пробу дают максимальные оценки -что не всегда обьективно.

Чудовий відгук. Запрошую спробувати наш амф та меф

Триває конкурс на кращі тріп репорти, переможці отримають на вибір 5г альфи, мефу, амфу.

Запис на проби в Київ

Запис на проби в Дніпрі

Бажаєте придбати? Контакт оператора

Щось занадто інтелігентно розписано, по ходу хуйова альфа:D

Щось занадто інтелігентно розписано, по ходу хуйова альфа:D
Я вот тоже не понимаю Грам уебал.и написал ваще шото , ну либо когда проснулся а там сходу форум идёт нахуй
Мб потому что нюхал
Бо блять я все время хочу понюхать и после первого Буля теряюсь

я бы тоже сомневался в такой оценке - но многие в знак благодарности за пробу дают максимальные оценки -что не всегда обьективно.
Я думаю исходя по репорту можно оценить что тс ещё не искушен сильно в данных вопросах и объективно оценить ему будет весьма сложно)

Друзі, трипи - це ж не судмедекспертиза...тут точність зазначенних аргументів (не фактів) не є сталою величиною і не претендує на звання істинного "Мєріла" в останній інстанції! Це ж всього лиш суб"єктивний, стислий набір тез, які формувались в момент турболентності ментального/емоційного скачка самопочуття та іллюстрація (принаймні намагання) "сиюмінутного" сприйняття навколишнього світу в момент хайпу/піздячки....

Друзі, трипи - це ж не судмедекспертиза...тут точність зазначенних аргументів (не фактів) не є сталою величиною і не претендує на звання істинного "Мєріла" в останній інстанції! Це ж всього лиш суб"єктивний, стислий набір тез, які формувались в момент турболентності ментального/емоційного скачка самопочуття та іллюстрація (принаймні намагання) "сиюмінутного" сприйняття навколишнього світу в момент хайпу/піздячки....
Красавчик

Я вот тоже не понимаю Грам уебал.и написал ваще шото , ну либо когда проснулся а там сходу форум идёт нахуй
Мб потому что нюхал
Бо блять я все время хочу понюхать и после первого Буля теряюсь
Тебя и определять не надо, сразу понятно, солевая голова

Солевой палица кто решил засолица .
Если я буду в долгую ехать , я буду как все.
И что что солевая я порядочней чем КОКОИНЩИКИ)

Назад
Зверху Знизу