Трип-репорт: ВЕСЕЛИЙ МОЗОК, або, цукерка з ТГК від 🌱🔥🅞🅝🅛🅨🅖🅐🅢🔥

I hate lies

Гуру
Повідомлення
22 882
Репутація
2 354
Вподобайки
14 892
Бали
3 280
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

ВЕСЕЛИЙ МОЗОК, або, цукерка з ТГК від 🌱
🔥🅞🅝🅛🅨🅖🅐🅢🔥

Всім, всім привіт розповім вам маленьку історію, як я гуляючи просторами форума і попав я на роздачу проб від:
Шоп Шоп я не довго думаючи, одразу написав
Продавец:
OnlygasOg в ЛС і отримав підтвердження на пробу!
Тестер:
178/95/30+
Вага: +-30 грам
Стаф: цукерка Canna-Candies
Спосіб отримання: Почта
Спосіб вживання: перорально (просто з'їв)
Дозування: з'їв цілу цукерку

Толер: шишка два тижні назад

Органолетпика
Шоколадна цукерка у формі🧠, пахне шоколадом і дуже швидко починає розтавати в руках, в розрізі теж, шоколадна начинка, пахне меньш приємно, як зовні), на смак шоколадна цукерка, але віддає такою гірчичнкою мені, потипу халви чи якось насіння пережаренного, але смачно зайшла!!!

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

І так, посилка їхала два дні, прийшло повідомлення, все було на місці!
Пакування мені не сподобалося від слова взагалі, так як магазин відповідає за безпеку, то стелс так, собі) все інше відбувалося, короткими переписками, в цьому плані респект за конспірацію😎👍
Все немає сили терпіти я його цього цукерочку я з'їв одразу цілу цукерку і відлік розпочався🤫

00:00
Закинув я цілу цукерку і розпочав, я написання трип-репорта! Я вирішив писати все походу, всі відчуття і зміну свідомості, цукерка, жується добре, гірчить, смак халви, навіть горішок фундук був..це було неймовірно! Час пішов!

00:30
Відчуття тепла по всьому тілу, таке відчуття, як пояснити, потипу, як молока з коноплі випив, молочини, я думаю є тут олди, які пам'ятають молоко👍.То це дуже схожий вход в стан нірвани!!!
Шоу продовжується

01:00
Почало змінювати свідомість, тіло стало наливати ще більшим теплом, почали червоніти очі, з'явилась невелика сухість в роті, стало тяжче набирати текст, все немов пришвидшується, але це ще не приход, я відчуваю що ще рано!! Тим часом не здаюся пишу трип в режимі LIVE живий, прямий репортаж!!!

02.00
Нарешті почало почало нагрібати, приходи стали, частішати прийшов, відпустив, і все частіше і частіше, схоже, як перейми у при вагітності, чим частіший позив тим скоріше, час народжувати, в моєму випадку "ЧАС ПІК!
Мені вже стало прикольно писати трип, на мене найшла муза, мозок почав працювати швидше, я творець, який пише свою коротку історію тут на https://labrc.name/ ! Все пройшла хвиля 🌊 очікую наступну!!!

02:50
Мене повалило в ліжко накрило так як я покурив шишку, це точно мені нагадує молоко...сушняк капець, який,
Очі червоні і музичка закриваю очі, можна малювати свою картину в голові яскраві кольори, музичка дуже гарно на високих тонах легенька така мінімум басів, то це кайф, захотілось поїсти, іду до холодильника!

03.30
Поїв свіжого сальця з пивом і мене накрило нормально...тримає стабільно темп американської гірки, пішов на вулицю, 🍻 пиво догнало все таке яскраве, небо голубе, як завжди два по два рази літаки військові пролетіли, накрутив собі, але побачив лебедів і знову перейшов в стан насолоди життям!

04.00
Народ пройшли п'ять годин, мене накрило ще більше, однозначно їсти половинку ціла то вже для тренованих пацанів народжених
в
90-х роках)
Які точно знають про, що я)))
Але зараз і молодь не відстає!!!
Так вирішую приколи подивитися!!!

05:00
Нарешті пішло на спад закінчився сушняк вже так не штормить мене починається плавний вихід!

Висновок:
Цукерка дуже потужна і потрібно її їсти обережно! Мені дуже сподобалася! Повністю розкривається через дві години, при цьому дуже плавно накриває!!
Цукерка мені сподобалась

Шоп: 8/10
Стелс: 5/10
Стаф: 9/10

Продавець 10/10

I hate lies

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Останнє редагування:
Понравился репортаж ☺️

Завтра думаю затестить грибов по дню, от онлигаса... Заебашу мощный реп... Уууууух

Ебать весела цукерка

смакота

Ты ел грибы от онли гаса? Шо скажешь ? Шо они мошнные я понял...

Останнє редагування:
Ахеренні ахеренні бро але неїж на роботу ніякому разі я буду писати тріп по них

Ты на работу пошел в грибах?

Та я вот как раз думаю поварится, как раз на работу залететь поорать ... Бля меня бесит шо шопы хуй забивают на внешний вид и отправляют вместо нормальных грибов битую ломанную солому...

Ты на работу пошел в грибах?

Та я вот как раз думаю поварится, как раз на работу залететь поорать ... Бля меня бесит шо шопы хуй забивают на внешний вид и отправляют вместо нормальных грибов битую ломанную солому...
Мені не нормально прийшли цілі були повністю....на роботу не іди під ними бо мають ефект єшки починає ломати хочеться крутитися, ти афігеєш

Мені не нормально прийшли цілі були повністю....на роботу не іди під ними бо мають ефект єшки починає ломати хочеться крутитися, ти афігеєш

20250210_174636.jpg
От гаса 👆
От банчера 👇

1739429634704.jpeg
Грибы которые не топтали ногами 👇

IMG_20250213_085645_219.jpg
Повідомлення об'єднано автоматично:

Так шо ты говоришь мажут и выкручивают, да?

молочина была топ - но и передоз словить легко было -если конфета напоминает молоко - то однозначно качественный стафф

молочина была топ - но и передоз словить легко было -если конфета напоминает молоко - то однозначно качественный стафф
ООО да цукерка бро мощна!

Переглянути вкладення 75531
От гаса 👆
От банчера 👇

Переглянути вкладення 75532
Грибы которые не топтали ногами 👇

Переглянути вкладення 75533

Так шо ты говоришь мажут и выкручивают, да?
Ага бро крутить капець мені було афігенно

ООО да цукерка бро мощна!

Ага бро крутить капець мені було афігенно
Только прикинь то о чем ты говоришь - это побочка. Это изза сужения сосудов и напряжения... Убирается гинкобилобой л- аргинином,вот так 🤏🤌 щелк и ты больше не змея...

Только прикинь то о чем ты говоришь - это побочка. Это изза сужения сосудов и напряжения... Убирается гинкобилобой л- аргинином,вот так 🤏🤌 щелк и ты больше не змея...
Та да але прикольне відчуття

Ух ти)) Я тоже хочу канфету попробовать
Красиво написано

Назад
Зверху Знизу