I hate lies
Гуру
ХАЛЯВА ВІД
Міністерство Відправок
Продавец: МіністерствоМіністерство Відправок
Тестер: 178/95/30+
Вага: 1 грам
Стаф: ШИШКА
Спосіб отримання: Почта
Спосіб вживання: ВОДНИЙ
Толер: шишка два тижні назад
Шоп

Все розпочиналося, як завжди, ранок кава, телефон, я, який є фанатом даного форума вже гортаю оповіщення і бачу нову темку https://labrc.name/threads/bezkoshtovno.30874/page-35#post-1005120
де проходять різні конкурси для любителів халяви
переможці отримують призи безкоштовно!!!!
Халява, звичайно я неміг собі дозволити не прийняти участь в даному мироприємстві....
Хочу сказати, я був вражений креативним задумом даного конкурсу!!!
Бонусом було то, що я попав, якраз на старт конкурсу, де всі учасники, отримали бонусні призи на вибір!
Я вибрав ШИШКУ відправкою!!!
Шишка приїхала, чотко по графіку через два дні!!! Респект шопу!!!!
Сам стелс нічого особливого, мені така собі упаковка і ось довгожданний приз з конкурсу
де проходять різні конкурси для любителів халяви

Халява, звичайно я неміг собі дозволити не прийняти участь в даному мироприємстві....
Хочу сказати, я був вражений креативним задумом даного конкурсу!!!
Бонусом було то, що я попав, якраз на старт конкурсу, де всі учасники, отримали бонусні призи на вибір!
Я вибрав ШИШКУ відправкою!!!
Шишка приїхала, чотко по графіку через два дні!!! Респект шопу!!!!
Сам стелс нічого особливого, мені така собі упаковка і ось довгожданний приз з конкурсу
Будь ласка,
Увійти
або
Будь ласка,
Увійти
або
ОРГАНОЛЕПТИКА
Шишка має дуже хороший аромат, мені він чимось нагадує деревену, як дуб чи береза неміг зрозуміти, шишка суха, але не пересушена, легко крошиться, але сам аромат це щось...
Реально кора дуба....
ТАЙМИНГ
Шишка має дуже хороший аромат, мені він чимось нагадує деревену, як дуб чи береза неміг зрозуміти, шишка суха, але не пересушена, легко крошиться, але сам аромат це щось...
Реально кора дуба....
ТАЙМИНГ
Почав я пробувати дану шишку, шика пахне дуже сильно
17.00
Я роблю першу жирну тягу, дим,тягнеться легко такий прикольний смак, тяга присів, туман, смак дивний, не зрозумілий мені чи можливо здалося але видих мягкий, сльози і одразу відчув, як мене розслабляє і починають приємно пекти очі, і хочеться когось обійняти
17.10
Я відчуваю як мене взбодрило ефект сатіви переважав, коли ти моє улюблене відчуття
17.30
Все... я в настрої все прекрасно, життя сповнене радості і оптимізму я обожнюю життя, ПРИРОДУ
18.00
Так, як, мене пробило на жор, то я погнав їсти фрукти, яблуко,
,
мммм ЯКЕ ВОНО ВСЕ СМАЧНЕ!!!
18.30
Ефект став слабшим, але ще є припливи такі тримає -відпускає, приємний стан ...хочеться жартувати
19.20
Все я повністю повернувся в реальність ура
Висновок:
Шишка має приємний деревний запах, схожий до дубової кори, тягнеться легко, сатіва переважає, стан легкий і бадьорий мій улюблений, посмішка на обличчі постійно!!! Продавець веселий чувак, респект!!!
17.00
Я роблю першу жирну тягу, дим,тягнеться легко такий прикольний смак, тяга присів, туман, смак дивний, не зрозумілий мені чи можливо здалося але видих мягкий, сльози і одразу відчув, як мене розслабляє і починають приємно пекти очі, і хочеться когось обійняти
17.10
Я відчуваю як мене взбодрило ефект сатіви переважав, коли ти моє улюблене відчуття
17.30
Все... я в настрої все прекрасно, життя сповнене радості і оптимізму я обожнюю життя, ПРИРОДУ
18.00
Так, як, мене пробило на жор, то я погнав їсти фрукти, яблуко,

18.30
Ефект став слабшим, але ще є припливи такі тримає -відпускає, приємний стан ...хочеться жартувати
19.20
Все я повністю повернувся в реальність ура
Висновок:
Шишка має приємний деревний запах, схожий до дубової кори, тягнеться легко, сатіва переважає, стан легкий і бадьорий мій улюблений, посмішка на обличчі постійно!!! Продавець веселий чувак, респект!!!
Шоп: 9/10
Стелс: 4/10
Стаф: 8/10
Продавець 10/10 Веселий чувак
Благодарю за приз, Благодарю всіх за увагу
Будь ласка,
Увійти
або
Останнє редагування: