Трiп репорт на шш Blue Gelato 43 вiд А. Грибенко

Carvoeiro

Харків
PRO-тестер
Повідомлення
36 924
Вподобайки
27 710
Репутація
6 876
Бали
3 430
Посилання на шоп

Дані тестера:
Стать : М
Вага: ~ 65 кг
Зріст: 176 см
Вік: досить дорослий
Стаж вживання: 6 років
Толерантність: середня
Кросстолерантність: відсутня
Дозування: 150 мг
Спосіб вживання : gravity bong
Вага проби: 3 грами

Преамбула:
Пощастило вписатися на такi крутi шишки, пообiцяв зробити трiп на державнiй. Вiдправка була швидкою, за доставку оплатили - респект. Забрав не одразу, спочатку дiзнався у мiсцевих що там за стелс, потiм вже забрав цю красу.

Стелс:
Взагалi непоганий, але вакуума не вистачає, особливо для таких пахучiх суцвiть. Але у хозяйствi пригодиться, тому подякував.

Органолептика:
Шишка з дуже яскравим запахом, що я особливо люблю - з фiолетовим "вiдтiнком". Майже iдеальна структура, шишка не дуже пресована (що досить рiдко бува), пролікована, добре просушена, насіння немає, паличок по мінімуму (я їх вже обламав, щоб не заважали погляду).

Фото:
1751408702432.png

00:00–00:10 Забиваю добрячу хапку – дим м’який, смачний, не дере горло. Ефект приходить майже миттєво, я вже в нiрваннi. Підхоплює хвиля енергії, отакi шишки курити це прикольно, а то у шопа який называється на T приходить по поштi рудий аутдор за 3 копiйки, це не то пальто. З колонок ллється файне техно, тиск вібрує в голові, натякаючи що попереду ще багацько драйву.

00:10–00:50 Починає з’являтися легке відчуття піднесення. Думки сповільнюються, але не втрачають ясності — вони просто пливуть плавно. Тіло розслаблене, особливо це помітно на обличчі. Відчувається бажання просто сидіти й дивитися у вікно. Сонячне світло приємне, ніби зігріває десь зсередини. Коротка хвиля зосередженості — думки стають чіткими, емоції бiльш врівноваженими.

00:50–01:30 Настає пік: легкість у тілі, з’являється бажання сміятись із дрібниць, але без надмірності. Відчуття спокійної радості, трохи легка апатія. Починається спад — тіло розслаблене, але голова зберігає ясність розуму. Відчувається спокій та єднання з природою. Хочеться перекусити або просто полежати з музикою.

01:30–02:30 Основнi ефекти тривали близько години:тридцяти, потiм відчувається легкість і внутрішня гармонія — це досить приємно. Це було потужно і довго. Поки що тримає нормально, але вже хочеться чимось солоденьким побалувати свiй шлунок. Добре, що до кухнi "ногою подати".

02:30–3:20 Добре що в мене був тортiк. Перекусив – і пiшов у свою коморку, бо там увесь двiж. Потiм врубив кiно i не пам`ятаю як вирубився. На ранок відходів майже не було – нема сенсу розписувати. Хіба що трохи лінощів, і все.

Висновок:
Дякую за схвалення моєї кандидатури на тест, все добре, я думаю у продавця будуть закази та багато! Чого я йому i бажаю, а ще бажаю мiцного (та ще рулi не завадять :troll-(131):)

Бали:
Шоп: на зв'язку, 10/10
Вiдправка: 10/10
Стелс: 9/10
Шишка: файненька, 10/10
Сила ефектів: 9.7/10

Файний Тріп друже приємно чути українську мову так тримати!

гуд репорт

Good trip bro, репу дам позже, пока лимит

Крутяк)) Дуже дякую за репорт, все сподобалося ))

Вау ебать какой секс ,выкурить бы эту фиолетовую крошку ,еще гориллы там выглядят пиздец сочно ,мммм,надо идти продавать почки походу ,хочу ту шишку )

Трип класный но ..... на рост 180 почти весить меньше 70кг как то не айс , кушай бро побольше))

Гуд трип. Лаконично написано и читается на легке, буд-то тоже покурил этих ших

О наконец шишки!!! +Rep
Трипы на Бутар надоели))

Назад
Зверху Знизу