Обычный
Чайка - пробу не давать
Привіт
Гортаючи простори форуму побачив на барахолці у розділі постійних продажів гілку нового сектанта який прийшов з цікавим асортиментом бошок та битих шиш за доволі приємний прайс. Написав у повідомленні та темі з інтересом про його товар ,та бажанням отримати на пробу по позиції з асортименту після короткого спілкування дав дані , протягом 24 годин відправили , через день вже прибуло.

Всередині стелсу мене зустрічає 3 пакунки - махорка, два види шиш, і як пізніше зрозумів шматок чорної маслянистої шишки 0.2 за словами продавця ферментованої.
Стелс у селлера гідний , все зроблено якісно та максимально задля безпеки.

Махорка,битий шиш
Першою мене селлер попросив протестити махорку , то ж перший тріп почнинаємо із неї.
Стафф являє собою перебитий шиш з дрібними цукровими листочками, класичний "районний" битий шиш з якого багато починали свій щлях. На перший погляд продукт хорошої якості із приємним звичним запахом шишок.
Продавець: невідомий сектант
Тестер: Обычный
Товар: Биті ШШ(сипуха,махорка)
Вага проби: 1.5 грами
Толлер: Середній. Шишки OG kush вчора , та тиждень перед цим сорт LSD
23:50 - розпаковую підгончик,про стелс селлер подбав справді відповідально та все зроблено безпечно.
23:55 - всередині стелсу між усім мене чекав пакунок із битими шиш , гарно спресовано, не займає багато місця , одразу відчувається різкий приємний запах конопельки, сам Селлер зазначив спробувати цей вид першим. Такого виду.

23:59 - все від фотографував, приходжу на точку , заряджаю 0.15-0.20 в напас сухаря та напалюю.
00:00 - взриваю,напалюється гарно , пляшка швидко заповнилася густим димом, роблю декілька хапок
00:03 входить легко , без жодної гіркоти , лиш смак хорошого стафу
00:05 - напас випалив за 3 рази , одразу відчувається зміна настрою
00:15- сипуха дала приємний розслабляючись ефект та добряче затуманила свідомість. Розумію що це доволі сильний продукт..
00:30 - всі ефекти розкрилися на максимум , мене добряче так пле , очі жесть які червоні
00:30-01:00 лежу, відчуваючи на собі всі ефекти , максимальний спокій та пох на все , трава з переважаючою індикою.
01:00 - Розумію що це саме той варіант травки для відпочинку , доволі сильний але який з однієї банки не вбиває тебе повністю.
01:20-02:00 - Ефекти все ж такі сильні проте відчувається посилення ейфорії взамін відчуття вбитості
02:00 починає потихеньку відчуватися спад ефектів сипухи.
02:20 стан все ще надзвичайно розслаблений але психоактивний ефект значно менший
02:30 вирішую дати ще баночку через водний
02:40 вдихаю ще приблизно 0.1-0.2 через водний і ще декілька годин просто чілл 
06:00 - дописую останні строчки репорту. На цей момент мозок варить прекрасно проте тіло розслаблене та приємні відчуття залишаються.
Отже
По якості - більш ніж гідна пропозиція ,товар за свою ціну відповідає опису від селлера , з однієї банки на середній — 2-3 години активного доволі сильного ефекту. На високий думаю дві-три банки буде достатньо. Якість на рівні хороших недорогих шиш. Убойна робоча сипуха яку ми всі звикли бачити на районі.
Комунікація з селлером: 10/10 грамотно, ввічливо та по ділу
Швидкість відправки: 10/10 відправка менше 24 години,через день уже в мене
Стелс: 9/10 годиться, замасковано добре
Биті шишки: 8/10
класний робочий варік за малі гроші
Згодом як скуштую буде тріп по трьом видам шиш.

Гортаючи простори форуму побачив на барахолці у розділі постійних продажів гілку нового сектанта який прийшов з цікавим асортиментом бошок та битих шиш за доволі приємний прайс. Написав у повідомленні та темі з інтересом про його товар ,та бажанням отримати на пробу по позиції з асортименту після короткого спілкування дав дані , протягом 24 годин відправили , через день вже прибуло.

Всередині стелсу мене зустрічає 3 пакунки - махорка, два види шиш, і як пізніше зрозумів шматок чорної маслянистої шишки 0.2 за словами продавця ферментованої.
Стелс у селлера гідний , все зроблено якісно та максимально задля безпеки.

Махорка,битий шиш
Першою мене селлер попросив протестити махорку , то ж перший тріп почнинаємо із неї.
Стафф являє собою перебитий шиш з дрібними цукровими листочками, класичний "районний" битий шиш з якого багато починали свій щлях. На перший погляд продукт хорошої якості із приємним звичним запахом шишок.

23:50 - розпаковую підгончик,про стелс селлер подбав справді відповідально та все зроблено безпечно.
23:55 - всередині стелсу між усім мене чекав пакунок із битими шиш , гарно спресовано, не займає багато місця , одразу відчувається різкий приємний запах конопельки, сам Селлер зазначив спробувати цей вид першим. Такого виду.

Отже
По якості - більш ніж гідна пропозиція ,товар за свою ціну відповідає опису від селлера , з однієї банки на середній — 2-3 години активного доволі сильного ефекту. На високий думаю дві-три банки буде достатньо. Якість на рівні хороших недорогих шиш. Убойна робоча сипуха яку ми всі звикли бачити на районі.
Комунікація з селлером: 10/10 грамотно, ввічливо та по ділу
Швидкість відправки: 10/10 відправка менше 24 години,через день уже в мене
Стелс: 9/10 годиться, замасковано добре
Биті шишки: 8/10
класний робочий варік за малі гроші
Згодом як скуштую буде тріп по трьом видам шиш.