Тріп репорт на розсип махорку від невідомого сектанта

Обычный

Чайка - пробу не давать
Повідомлення
655
Репутація
716
Вподобайки
651
Бали
684
Привіт:aiwan-hi:
Гортаючи простори форуму побачив на барахолці у розділі постійних продажів гілку нового сектанта який прийшов з цікавим асортиментом бошок та битих шиш за доволі приємний прайс. Написав у повідомленні та темі з інтересом про його товар ,та бажанням отримати на пробу по позиції з асортименту після короткого спілкування дав дані , протягом 24 годин відправили , через день вже прибуло.
IMG_20250309_160449_1.jpg
Всередині стелсу мене зустрічає 3 пакунки - махорка, два види шиш, і як пізніше зрозумів шматок чорної маслянистої шишки 0.2 за словами продавця ферментованої.
Стелс у селлера гідний , все зроблено якісно та максимально задля безпеки.
IMG_20250309_154006_734.jpg
Махорка,битий шиш

Першою мене селлер попросив протестити махорку , то ж перший тріп почнинаємо із неї.
Стафф являє собою перебитий шиш з дрібними цукровими листочками, класичний "районний" битий шиш з якого багато починали свій щлях. На перший погляд продукт хорошої якості із приємним звичним запахом шишок.

🏪Продавець: невідомий сектант
👨Тестер: Обычный
🌿Товар: Биті ШШ(сипуха,махорка)
⚖️ Вага проби: 1.5 грами
🛡️Толлер: Середній. Шишки OG kush вчора , та тиждень перед цим сорт LSD

23:50 - розпаковую підгончик,про стелс селлер подбав справді відповідально та все зроблено безпечно.
23:55 - всередині стелсу між усім мене чекав пакунок із битими шиш , гарно спресовано, не займає багато місця , одразу відчувається різкий приємний запах конопельки, сам Селлер зазначив спробувати цей вид першим. Такого виду.

IMG_20250309_171816_682.jpg
🕰️23:59 - все від фотографував, приходжу на точку , заряджаю 0.15-0.20 в напас сухаря та напалюю.
🕰️00:00 - взриваю,напалюється гарно , пляшка швидко заповнилася густим димом, роблю декілька хапок
🕰️00:03 входить легко , без жодної гіркоти , лиш смак хорошого стафу
🕰️00:05 - напас випалив за 3 рази , одразу відчувається зміна настрою
🕰️00:15- сипуха дала приємний розслабляючись ефект та добряче затуманила свідомість. Розумію що це доволі сильний продукт..
🕰️00:30 - всі ефекти розкрилися на максимум , мене добряче так пле , очі жесть які червоні
🕰️00:30-01:00 лежу, відчуваючи на собі всі ефекти , максимальний спокій та пох на все , трава з переважаючою індикою.
🕰️01:00 - Розумію що це саме той варіант травки для відпочинку , доволі сильний але який з однієї банки не вбиває тебе повністю.
🕰️01:20-02:00 - Ефекти все ж такі сильні проте відчувається посилення ейфорії взамін відчуття вбитості
🕰️02:00 починає потихеньку відчуватися спад ефектів сипухи.
🕰️02:20 стан все ще надзвичайно розслаблений але психоактивний ефект значно менший
🕰️02:30 вирішую дати ще баночку через водний
🕰️02:40 вдихаю ще приблизно 0.1-0.2 через водний і ще декілька годин просто чілл 🤙
🕰️06:00 - дописую останні строчки репорту. На цей момент мозок варить прекрасно проте тіло розслаблене та приємні відчуття залишаються.

Отже
По якості - більш ніж гідна пропозиція ,товар за свою ціну відповідає опису від селлера , з однієї банки на середній — 2-3 години активного доволі сильного ефекту. На високий думаю дві-три банки буде достатньо. Якість на рівні хороших недорогих шиш. Убойна робоча сипуха яку ми всі звикли бачити на районі.

Комунікація з селлером: 10/10 грамотно, ввічливо та по ділу
Швидкість відправки: 10/10 відправка менше 24 години,через день уже в мене
Стелс: 9/10 годиться, замасковано добре
Биті шишки: 8/10
класний робочий варік за малі гроші

Згодом як скуштую буде тріп по трьом видам шиш.
IMG_20250309_171816_616.jpg

Махорка хороший дубас. На середній толлер З 0.3 політ нормальний весь день.

Кто продает такое? Я бы купил

січка є січка, зранку три балона дуєш - і можна вирушати на роботу

гуд тріп бро)

Это не просто сечка, больше на битое шишло похоже.
Це і є шишки, на горіхи вирощування було, шишки без особливого триму листя перетерті, це файні сорти на насіння змішані в одному

Ветку сектанта могу в лс дать кому надо , по правилам форума нельзя указывать данные в репорте того кто не находится в статусе продавца
Marti
січка є січка, зранку три балона дуєш - і можна вирушати на роботу

гуд тріп бро)
Тут одного вистачає))

Назад
Зверху Знизу