Трип на гаш від Gandja:ua

Паяльник

Гуру
Повідомлення
5 656
Репутація
8 867
Вподобайки
10 276
Бали
3 340
Дєло било сонячного літнього дня, пив пиво і чілив, зайшов сюди і побачив роздачу, не довго думаючи записався - тиць пиздиць, вуаля і щастя несподівано привалило, у вигляді одобрення на комбо-вомбо пробу :1-002: :1-002::1-002:
giphy.gif

Посилку відправили через декілька днів, приїхала швидко, окремо хочу виділити ксть слоїв в упаковці, їх там чуть менше ніж дахуя, зіпи, вакуум, пупиришки скотч і ше дахуя поліетилену, добротно запаковано, бо я чесно вам скажу шо заєбався то усьо розпаковувати. :1-002: :1-002: :1-002:

Виглядає вміст ось так:
97834.jpg
843456.jpg
photo_2025-06-17_16-44-00.jpg

- тверда речовина рослинного походження
- колір варіюється від темнозелного до темнокоричневого
- запах дуже слабкий, типічний для шмалі
- ломається с трудом, після нагрівання може крошитись, погано клеїться до сігі

Тестер - 32\190\80
Речовина - гашиш
Вага - 1 грам, відповідає заявленій
Дозування - чотири плотні плюхи
Толер - достатній
Кростолер - сотку тянув зранку

JrJH.gif
0-00
Паджигаю сігу карочє, розкурюю і приступаю до головного - процесу.
Плюха не прилипає до сігі, що викликає деякі незручності, однак я далеко не перший рік в тємі, тому за допомогою ловкості рук напалюю собі плотну банюру
Горить доволі довго, дим виділяє поволі, не дуже активно, однак дає потрібний мені сивий дим.
Залітає лайтово, практично без проблем, дим не їдкий, класичний, на смак віддає чимось типу рослин хвойних сімейств, не гірчить.
Тримаю в легенях все це діло пару сєк і видихую.
Різкого входу не наблюдаю

0-03
Перша банка була пробна, треніровочна так сказать, але я серйозно настроєний єбашити по чорному :1-002:
тому я впевнено прямую до цілі і тому неотходя від каси, так сказать, починаю варити ше другу.
Десь на цьому моменті мене стало ясно що легені почало дусити, стає чуток важко дихати.
Друга також залітає без особливих зусиль, може пару раз кашлянув.

0-07

Напруга в грудях дає про себе знати сильніше, міха дусить доволі так нехіло.
Появляються перші ефекти, чутка познякові, я вже почав переживати, проте яскраво виражені, навалило поступово, поволі, мягко, і доволі непомітно,
починаю відчувати що стаф виправдає мої очікування.
Легені практично попустило, спостерігається легка тахікардія і загальний тонізуючий ефект, тому напалюю ше третю шоб вєра пєтровна

0-20
Накур розкрив себе в повній красі, настрій піднявся в геометричній прогресії, трішки крутиться голова, заліпаю децл, при цьому всьому хочеться рухатися, чим я й активно заЙмаюсь, двіжуя по жилплощаді.
Напалило приємно і невимушено, однак потужно; з типічними для даного продукту «гашишними» ізюминками у видозміненні сознанія так сказать, внєзапно підсушило, окрім цього спостерігається легка ізмєна, думки рухаються хаотично, при цьому всьому хочеться спати, прям солідно, улибаюсь, а ше пробиває на хаха, з оточуючого і угараю сам з себе, ліпить негапряжно
Вид із моєї кабіни став видозміненим, кольори поярчалиа рамка потемніла, однако очі постійно хочеться закрити, вони злипаються самі по собі, білки почервоніли, а проріз очей звузився.

0-43

Для доповнення общої картини двіжа заварив ще одну плотну плюху, вона добавила барв в загальний двіж, чутка покашляв, а далі бігом на диванчик, заліп в телефон, чутка заліпаю в фільмец, паралельно пишучи для вас цей тріп.
Причому заліп доволі так плотно, ліпить вишукано і елегантно, улибає, думки виключно в позитивному руслі, але формулювати у текс їх досить складно, оскільки доволі сильно туплю

1-30

Час пролетів весело і зовсім непомітно, доволі плотно пробило на хавчик, однак не спішу пускатись щоб адекватно оцінити час дії.
Політ нормальний, ефект впевнено продовжується.
Завтикав було в вікно на зелень, паралельно хаваючи іриски, відчуваю добро і релакс по усьому тілу

2-20+

Приблизно в цьому часовому проміжку ефекти поступово плавно пішли на спад... Але тонус, посмішка і хороший чіловий настрій залишилися ще доволі надовго. Загалом пробою залишився задоволений.
3bYH.gif

Висновок: доволі такий добротний робочий гаш, зі збалансованим ефектом, мені лічно сподобався. Гребе приємно, непогано по часу. Окрім того у магазину клієнтоорієнтована цінова політика, що безумовно є плюсом

Манагер - 11\10
Доставка - 10\10
Гашиш - 8.5\10
Тривалість дії - 7\10

Останнє редагування:
Найс репорт👍

Ой красота а не репорт, за свои бабки гаш топ!

Хороший репортаж ☺️

Назад
Зверху Знизу