drunkpunk69
Сектант
Вітаю, сектанти!
друга частина репортажу на мефедрон від TipTop
так сталось, що я трошки розвалив ноут і пишу це через певний час плюс осіння хандра накрила плюс тиждень тому намішав та перебрав сібірі з колесами та адералом, тому буде коротка вижимка з тріпу без вийобистих зворотів і купи деталей
пройдемо по речовині та її дії, бо писати лонг рід просто немає настрою
знову зауважу: це не проба, а придбаний мною стафф
тестер:
• чоловік, 184/65
• речовина — мефедрон (4mmc)
• вага — 2г
• спосіб вживання — інтраназально
• дозування — 1г розтягнутий дорогами ~150-200мг
• толерантність — вище середньої
• кростолер — цей самий меф пару днів тому + ~350г джину за 2 години до
• магазин — ТіпТоп
• лінк —
Tip - Top Shop https://24tip.top Сайт автопродаж 24/7 A-PVP, Амфетамин, Меф, XTC, ШШ
Закладки в Киеве, отправки по Meest, МП• фактична фага — співпадає
• органолептика — топ. прозорі кристали невеликого розміру без муки
спосіб отримання:
доставка на таксі
ціна за грам з доставкою вища, ніж брати кладом, алееееее.... наскільки я зрозумів, у ціну одразу закладена послуга таксі, бо окремо я нічого не доплачував водію. це приємно. я вважаю, що сервіс, котрий мінімізує геморой клієнту - це гарний сервіс
отримав свою посилку через чотири години після оплати. хороший таймінг, хороший показник
стелс:
не новий, стандартний. упаковано добре. буде одразу помітно, якщо посилка вскривалась до тебе плюс навіть можу користуватись надалі вмістом
органолептика:
навіть краща, ніж минулого разу. дивіться самі
Будь ласка,
Увійти
або
драгчек:
не робив. видно, що те саме, що і минулого разу
Тріп-репорт
00:00
перша дорога десь 150 залітає
00:04
починає злегка змінюватись стан по тілу. сильніше відчувається серцебиття, з'являється легкість, голова туманиться
00:05
поступовий вхід. без пиздячки, повністю контрольований та приємний
00:06
відчуваю хтиве збудження та метелики в животі. алкогольне сп'яніння зняло як рукою
00:09
наростають типові мефедронові ефекти, вхід продовжується, але без сайд ефектів. ні тривоги, ні дискомфорту
00:13
і все ще наростають. тепер почали бігати очі, а бруксизм зчепив щелепу
00:16
вийшов на своє плато, посилення більше не відчуваю. рівний, приємний стан легкої обйобаності без хуйні
00:39
попустило. збудження відійшло. почуваюсь максимально адекватно, але приємно
00:53
друга дорога
00:59
знову відчуваю посилення. обсмоктую, закручую, кусаю язика та жую губи. очі забігали так, що важко щось бачити
02:05
третя дорога
почуваюсь дуже розслабленим, не рахуючи щелепи. тактильність змінилась у приємний бік, ще й так, наче як при перших вживаннях. я прям приємно ахуєл
03:03
охуєнний стан. знову повернувся до адекватності, але тактильність та розкутість піздєц. очі бігають, але не сильно. з бруксизмом все погано. зробив коханій масаж, приємно торкатись тіла
05:08
займатись справами не впадло. почитали вірші
наступна дорога
05:53
вже стає так собі . дорога сильно не нагрібає і швидко відпускає . біль у грудях і тиск зʼявляється, трохи тупняки. є відчуття, що тіло трохи тремтить, але настій окей і фізично здохнути не хочеться
06:47
міні-доріжка, щоб залишити більшу як останню
вже зовсім не нагрібає та не роздупляє
пограли в настолку, зайнялись сексом та хапанули
от накурило сильно. зазвичай, після мефу трава майже не відчувається, але цього разу якось ту мач навіть
08:04
ластовінька, більша за інші та сподівання, що поверне в тріп
але ні... не перебило навіть шишку. було легке відчуття нагрібання, але швидко пройшло
відхода:
чи то після міксу з алкоголем, чи то втома так подіяли, що проспав потім пів дня. не було сил ні на що. відчувався мефедроновий відходос. лежати впадло, займатись чимось також
порівняно з попереднім вживанням, вихід посилився в рази
але це не зіпсувало враження від тріпу
висновок:
я підтвердив для себе, що мефедрон від ТіпТоп наразі найкращий із нині доступних, особисто на мою думку
тріп вийшов чуттєвий, кайфовий і тактильний. а що ще вимагається від мефу?! я прагну відчувати саме це від нього, тому цей стафф впорався на всі сто із своєю задачею
доставка швидка, сервіс хороший, стафф на висоті. я задоволений та продовжу користуватись послугами даного селлера
буду радий, якщо фідбекнете своїми враженнями від цього мефу, цікаво почитати та порівняти
оцінка:
• стафф — 10/10
• ейфорія — 8/10
• стім — 5/10
• спілкування з представником — 10/10
• термін доставки: 10/10
• стелс: 8/10
• легкість відходосів — 4/10
• тріп — 10/10
Дякую за увагу та до зустічі!