System

JackHerer

Чайка - пробу не давать
Повідомлення
1 444
Репутація
2 062
Вподобайки
2 515
Бали
1 304

От наче прикольно, і кайф шо система має своє власне звучання яке ізі впізнати з-поміж інших, але те що вони пізданули про русню це пізда.
І головне шо особисто я так і не зроз, чи це у них була крива іронія щодо антивоєнних настроїв, чи це вони все ж навмисно пізданули трохи зайвого. А через той випадок систему потрохи, але ж таки почали кенселити

От наче прикольно, і кайф шо система має своє власне звучання яке ізі впізнати з-поміж інших, але те що вони пізданули про русню це пізда.
І головне шо особисто я так і не зроз, чи це у них була крива іронія щодо антивоєнних настроїв, чи це вони все ж навмисно пізданули трохи зайвого. А через той випадок систему потрохи, але ж таки почали кенселити
Не видел что они говорили
Артисти выступают за бабки
Кто платит тот и говорит кто прав

• Вподобайка
Реакції: Zeno
нихуясе ты сюда приплёл политоту

нихуясе ты сюда приплёл политоту
Обуреваться сейчас в моде. Это приятно и не сложно, если на фактологию обурется не получается, можно додумать/интерпретировать на свой вкус и уже обурется. Ну а если тебя кто обурел, то тут уж и закенселить козлину можно. Об этом ещё у Платона в Государстве было.

Обуреваться сейчас в моде. Это приятно и не сложно, если на фактологию обурется не получается, можно додумать/интерпретировать на свой вкус и уже обурется. Ну а если тебя кто обурел, то тут уж и закенселить козлину можно. Об этом ещё у Платона в Государстве было.
За пропозицію напасти рф-ії на арменію хіба не варто принаймні задатись питанням, якого хрена музикальний гурт взагалі вирішив коментувати щось по війні і ще й таким чином?

Чи це все ж мєлочі життя, типу не звертати увагу, нічого, буває?

Трохи заплутався, можна перефразувати питання?
Ладно, бро, я перефразирую, хотя мы тут ни к чему не придем, а сраться понту не вижу. Когда началось вторжение был хейт руснявых обывал касательно того что они "внепалитики", т.е своим бездействием они повлекли пыню и войну в Украине. Человек\художник\музыкант\спортсмен, который заявлял что-то вроде "ну это политика, я туда не лезу" украинским комьюнити хуесосился.

Теперь ты хуесосишь внезапно музыканта, за то что он "в политике". Причем с самого основания SOAD всё было максимально политично и связано с Арменией. Лично я ничего ганебного в его твите не вижу. Неназванная в твите страна (предположним Украина) действительно получила кучу современного оружия после вторжения России. А вот на Армению всем похуище, и тебе тоже) Там же относительно хорошая Турция сферы влияния выстраивает. Показательная страна НАТО.

Ладно, бро, я перефразирую, хотя мы тут ни к чему не придем, а сраться понту не вижу. Когда началось вторжение был хейт руснявых обывал касательно того что они "внепалитики", т.е своим бездействием они повлекли пыню и войну в Украине. Человек\художник\музыкант\спортсмен, который заявлял что-то вроде "ну это политика, я туда не лезу" украинским комьюнити хуесосился.

Теперь ты хуесосишь внезапно музыканта, за то что он "в политике". Причем с самого основания SOAD всё было максимально политично и связано с Арменией. Лично я ничего ганебного в его твите не вижу. Неназванная в твите страна (предположним Украина) действительно получила кучу современного оружия после вторжения России. А вот на Армению всем похуище, и тебе тоже) Там же относительно хорошая Турция сферы влияния выстраивает. Показательная страна НАТО.
Найс розписав.
Слухай, ну як я і казав раніше, я реально для себе не визначаю той твіт якщо шось правильне чи навпаки.

Я скоріш до того, шо можу зрозуміти і один і інший його погляд, бо як на мене, скоріш за все щось з цих двох варіантів спонукало сказати те що вони сказали.
І частіш за все, якшо русняві наративи, то 90% це таки русня, але що дивно. Це єдиний їх такий випадок і більше вони (наскільки мені відомо) не робили подібних коментарів, шо само собою не вписується в логіку росіянською пропаганди, бо там якщо почав то среш нонстоп.
Через це я ніяк для себе цю ситуацію не можу оцінити, і через це інколи думаю що так і не зможу дізнатись що ж саме мав на увазі той серж, чи хто там твітнув.

Upd а доречі за Арменію ти про мене трохи теж неправий. У мене є звідти принаймні одна дружня мені сім'я, тримаю в курсі

Ребят, вяжите слушать бреднесущих, "от наче прикольно... "можно дальше не читать,ОПАСНО!, 100% потратите веремя! Проверено на нуклеоне)
Давайте я вам настояющую красоту лучше поставлю) Коль пошли по пути годноты....

Вот создам даже тему другую.... бо вернувшись. смотрю тут пиздец, насрал, каломёт блять)

Zeno
я пока подборку делал, 100% мои уже минимум наблюдаю в твоём плотнейшем абзаце))))
Гоу слушать музу, не спорь с ним, это лишено смысла)

Ребят, вяжите слушать бреднесущих, "от наче прикольно... "можно дальше не читать,ОПАСНО!, 100% потратите веремя! Проверено на нуклеоне)
Давайте я вам настояющую красоту лучше поставлю) Коль пошли по пути годноты....

Вот создам даже тему другую.... бо вернувшись. смотрю тут пиздец, насрал, каломёт блять)

Zeno
я пока подборку делал, 100% мои уже минимум наблюдаю в твоём плотнейшем абзаце))))
Гоу слушать музу, не спорь с ним, это лишено смысла)
Хех, шо там, трохи похуй на тебе, еге?)

нихуя срач развели из нечего
молодци
система вами довольна

Назад
Зверху Знизу