Стало відомо, чому в нас працюють одні й ті самі політичні лозунги, із каденції в каденцію

Джанґо

Посвященный
Повідомлення
1 053
Репутація
2 354
Вподобайки
2 764
Бали
1 310
CAdZ1j7q_t.jpg
WZ3dKQ9x_t.jpg
Ynl3CUMq_t.jpg
Rr3hwlIO_t.jpg
1p8FtOEI_t.jpg
HNqqvFU7_t.jpg
9JN6eX2Z_t.jpg

В сукупності вказаних новин, як думаєте, що буде?
Бачиться мені, що буде ото як спочатку війни забули про ковід, так і тут вистрелить нова ковід-найобка і всі забудуть про війну. Або війну застопорять на квазі-мирі, попри те кордони не відкриють. Адже закриті кордони це вдалий хід і при війні і при ковіді був. З кожного утюга будуть паніку насаджувати, тіпа ти недостатньо на сраку посаджений, від нового кажанячого помирає аж цілих 0.000191% і якщо ти не вакцинуєшся то ти людожер, і ще якась залупа

А ви шо думаєте?

CAdZ1j7q_t.jpg
WZ3dKQ9x_t.jpg
Ynl3CUMq_t.jpg
Rr3hwlIO_t.jpg
1p8FtOEI_t.jpg
HNqqvFU7_t.jpg
9JN6eX2Z_t.jpg

В сукупності вказаних новин, як думаєте, що буде?
Бачиться мені, що буде ото як спочатку війни забули про ковід, так і тут вистрелить нова ковід-найобка і всі забудуть про війну. Або війну застопорять на квазі-мирі, попри те кордони не відкриють. Адже закриті кордони це вдалий хід і при війні і при ковіді був. З кожного утюга будуть паніку насаджувати, тіпа ти недостатньо на сраку посаджений, від нового кажанячого помирає аж цілих 0.000191% і якщо ти не вакцинуєшся то ти людожер, і ще якась залупа

А ви шо думаєте?
очень много противоречий у этой новости про IQ, все пишут что это показатель среди стран европы а там все страны) Так же и с показателями опрошенных людей, в украине опросили 90 тыс. людей а в россии 30 тыс. при населении в разы больше) Странно, нет? Я когда эту новость увидел меня ПИЗДЕЦ как это задело. Потому что по факту украина на ~38 месте в мире

А нах.в колонии умные ?Все планомерно делается,убивается образование и медицина.Рабы не должны думать и долго жить .

думаю, шо тебе надо перестать читать новости и забивать голову мусором
Повідомлення об'єднано автоматично:

очень много противоречий у этой новости про IQ, все пишут что это показатель среди стран европы а там все страны) Так же и с показателями опрошенных людей, в украине опросили 90 тыс. людей а в россии 30 тыс. при населении в разы больше) Странно, нет? Я когда эту новость увидел меня ПИЗДЕЦ как это задело. Потому что по факту украина на ~38 месте в мире
а самое основное проитиворечие в том, что давно доказано нейробиологами, что ни один айкью тест нихуя не меряет твой интеллект...Эйнштейн был двоишником и не справлялся с айкью тестами, его школьный учитель называл его отсталым

Звичайно, що новина певними сторонами заангажована. Бо мені, до прикладу, тяжко віриться, що Іран і Грі Ланка в топі. За Монголію раніше знаходив інтерактивну карту, що в них на рівні щ Китаєм найвищий IQ. Хоча на прикладі китайців, можна припустити, що високий рівень інтелектуального коефіцієнта, тісно корелює з втратою дещо такого глибоко духовного, що притаманно кожній людині. І тут вже хуй зна, радіти, чи плакати за ці показники.

думаю, шо тебе надо перестать читать новости и забивать голову мусором
За новинами в класичному їх вигляді я і так не слідую. Це хіба якщо їх обіграють в іронічно-саркастичному ключі, як в данному випадку, то так, цікаво. А там хто висловив яку стурбованість чи засудження, то вже похуй. Всі зрозуміли, хто чого вартий

Там кацапи підісрали, багато ботів спеціально провалювали тест

Screenshot_20250106-123253.png

а от всі хто повірив цій новині - вітаю, ваш iq якраз і був показаний

Шо тут думать...

Назад
Зверху Знизу