❗️США призупинили передачу Україні зброї, що вже була в Польщі

Borborigmo

Гуру
Повідомлення
5 093
Вподобайки
9 493
Репутація
8 300
Бали
3 430
На момент призупинення поставок зброї Україні на території Польщі перебували, зокрема, понад два десятки ракет Patriot PAC-3, понад два десятки систем ППО Stinger, ракети «повітря-земля» Hellfire, а також понад 90 ракет «повітря-повітря» AIM.

Update:
Повний список заблокованої для України зброї, — NPR

🟠92 ракети AIM;

🟠30 ракет Patriot (PAC3 MSE) (!);

🟠8496 155-мм гаубичних снарядів;

🟠142 ракети AGM-114 Hellfire (!);

🟠252 ракети GMLR (!);

🟠25 ракет Stinger;

🟠125 гранатометів AT-4

link:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Сигнал очевидний: Вашингтон виходить з війни, — NYT

Рососія нарощує виробництво ракет і шахедів, а братушки повністю заблокували передачу засобів ППО. На нас чекає дуже важка осінь і зима.
Купуйте зарядні станції, поки вони знову не почали коштувати всі гроші світу.

Опять играют на нервах :(

На момент призупинення поставок зброї Україні на території Польщі перебували, зокрема, понад два десятки ракет Patriot PAC-3, понад два десятки систем ППО Stinger, ракети «повітря-земля» Hellfire, а також понад 90 ракет «повітря-повітря» AIM.

Update:

🟠92 ракети AIM;

🟠252 ракети GMLR (!);

🟠25 ракет Stinger;

🟠125 гранатометів AT-4

link:

Рососія нарощує виробництво ракет і шахедів, а братушки повністю заблокували передачу засобів ППО. На нас чекає дуже важка осінь і зима.
Давно пора вже нарешті підписувати мир...побачимо дальше що буде

Я за мир усіма кінцівками, тільки шось росіяни прямо не хочуть мир
Никто его не хочет. Сразу как кто-то начинает говорить за мир, кацапы пускают ракеты, Оманский играет дурачка, а ЕС обещает кинуть бесполезную косточку в виде пары миллиардов, которые сразу разворуют. И это так постоянно. Как говорится, один раз это случайность, два раза совпадение, а три раза - закономерность.

Потому що вони хочуть вийти переможцями, вони не знають як тепер підписати так щоб вони були чисті а ми типу програли

Рыжий гандон!

Я всё никак не дождусь, когда америкосы будут уже мочить по-взрослому шайку Зе-Ермака, у них же компрамата на них вагон!

Update:

🟠92 ракети AIM;

🟠252 ракети GMLR (!);

🟠25 ракет Stinger;

🟠125 гранатометів AT-4

link:

Пора уже кого-то трусить как Буратино.

Хочуть, але руський мир з визнаннм хуйла його божественним президентом з орковським підданством та готовністю за це помирати.

Хочуть, але руський мир з визнаннм хуйла його божественним президентом з орковським підданством та готовністю за це помирати.
Та я думаю не хочуть навіть такого, хочуть вбити всіх

Та я думаю не хочуть навіть такого, хочуть вбити всіх
Так це те саме. Потім загальна мобілізація на окупованих (приєднаних) територіях, де калаш наставлятимуть, ввічливо запрошуючи до бусу. А далі іржаву залізяку в руки та в атаку з кулеметом в спину. До кордонів НАТО та далі.
В ордло на початку повномасштабки саме так бусифікували і стирали.

Так це те саме. Потім загальна мобілізація на окупованих (приєднаних) територіях, де калаш наставлятимуть, ввічливо запрошуючи до бусу. А далі іржаву залізяку в руки та в атаку з кулеметом в спину. До кордонів НАТО та далі.
В ордло на початку повномасштабки саме так бусифікували і стирали.
Так, але 8 років пройшло до початку мобілізації на повномасштабку, 8 років спокійного життя

Так, але 8 років пройшло до початку мобілізації на повномасштабку, 8 років спокійного життя
Такого собі спокійного. Коли, наприклад, з Донецька по Донецьку стріляли та казали що фашисти дамбілі бамбас.
Повернувши ордло у дев'яності та навіть раніше. Де реклама банкомату чи кока-коли - манна.

Такого собі спокійного. Коли, наприклад, з Донецька по Донецьку стріляли та казали що фашисти дамбілі бамбас.
Повернувши ордло у дев'яності та навіть раніше. Де реклама банкомату чи кока-коли - манна.
Ну там стріляли раз в тиждень; київ їбурять 24/7, у них відносно було дуже спокійне життя тоді, могли зїбатися, ніхто не забороняв

Ну там стріляли раз в тиждень; київ їбурять 24/7, у них відносно було дуже спокійне життя тоді, могли зїбатися, ніхто не забороняв
В сургут зїбти щоб там замерзнути чи що? Чи на підконтрольну? Мабуть в західному напрямку зась буде.
8 років це ніщо взагалі. Коли вже четвертий рік повномасштабка. Початок кінця. Мине дуже швидко такий мир і зітруть нами ж.
Скоріше Трамп злетить у прірву чим хуйло здохне.

В сургут зїбти щоб там замерзнути чи що? Чи на підконтрольну? Мабуть в західному напрямку зась буде.
8 років це ніщо взагалі. Коли вже четвертий рік повномасштабка. Початок кінця. Мине дуже швидко такий мир і зітруть нами ж.
Скоріше Трамп злетить у прірву чим хуйло здохне.
більшість і поїхало на сахаліни всякі

Назад
Зверху Знизу