Співаючи під дощем / Singin' in the Rain (1952)

Rejoice

Мудрец
Повідомлення
1 638
Вподобайки
4 121
Репутація
6 209
Бали
1 694
81fjEt92TvL._SL1500_.jpg

Жанр: мюзикл, комедія, романтичний, музичний
Країна: США
United-States.png

Кінокомпанія: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Loew's Inc., RKO-Pathe Studios Inc.
Режисер: Стенлі Донен [Stanley Donen], Джин Келлі [Gene Kelly]
Актори: Джин Келлі [Gene Kelly], Дональд О`Коннор [Donald O'Connor], Деббі Рейнолдс [Debbie Reynolds], Джин Гейґен [Jean Hagen], Міллард Мітчелл [Millard Mitchell], Сід Черісс [Cyd Charisse], Дуґлас Фовлі [Douglas Fowley], Ріта Морено [Rita Moreno], Дон Аддамс [Dawn Addams]

Сюжет:
«Співаючи під дощем» (англ. Singin' in the Rain) — американський мюзикл 1952 року за участю Джина Келлі, Деббі Рейнольдс, Дональда О'Коннора та Джин Гейґен, який з часом здобув статус одного з найвизначніших фільмів американського кіно. Фільм очолював список 100 найкращих музичних фільмів «Серії 100 років» Американського інституту кіномистецтва, складений у 2006 році, а також зайняв п'яте місце в списку найвизначніших американських фільмів тієї ж серії за 2007 рік. На 18 вересня 2018 року фільм займав 93-у позицію у списку "250 кращих фільмів за версією IMDb.

Історія про самовдоволеного ідола кіно Доні Локвуда і його партнерку, гламурну блондинку Ліну Ломонд. Їхню романтичну історію прагнуть зробити першим звуковим музичним фільмом за назвою "Танцуючий кавалер". Але є невелика проблема, його партнерка має жахливий верескливий голос. Дон вирішив виправити цю проблему, запросивши для цього свою подругу Кеті Селдон, з якою він познайомився випадково, ховаючись від своїх незліченних шанувальниць. Кеті повністю озвучує всю роль Ліни, залишаючись за кадром. На прем'єрі фільму це відкривається, і зрештою наступає веселий і радісний хеппі-енд.

Пайдьот)
Але особисто мені з тих небагаттох мюзиклів що я бачив свого часу, найбільше зайшов "Звуки музики")

Пайдьот)
Але особисто мені з тих небагаттох мюзиклів що я бачив свого часу, найбільше зайшов "Звуки музики")
Надо глянуть) Я видел только
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
кажется на кинофестивале Молодость

Назад
Зверху Знизу