А. Грибенко
Частный продавец
Привіт, бачу тут вони давно не робилися. Можливо хтось з продавців хотів би зробити круту спільну покупку на свій канабіс? Там від 50 грам наприклад ?))
совместочка)Привіт, бачу тут вони давно не робилися. Можливо хтось з продавців хотів би зробити круту спільну покупку на свій канабіс? Там від 50 грам наприклад ?))
Саме так, я колись кайфував від цих угод. Там крутий товар можна було взяти по оптовій ціні )совместочка)
ну да я помню их()Саме так, я колись кайфував від цих угод. Там крутий товар можна було взяти по оптовій ціні )
Я з Теонових шишок починав робити замовлення, він ще у ці пакети маєчки пакував тоді шишкиЗ поштою працювати очково...
В загальному так, сама опція спільних покупок - найкраща можливість зловити чи не найкращу якість за низьку ціну.
Але цих два останніх роки, як світло вимикали, то пиши пропало. Нам треба частіше задумуватись перед тим, як ображати Теона.
Так з усім так. Розвиваємося, пізнаємо краще і більше не можемо повернутися до старого. Раніше вїбати краюху хліба з мокрим цукром здавалося верхом смаку, а зараз і торт не любий зайде.То зараз ми дуже перебираємо сортами, пролічкою) А раніше що барига продав те і куриш![]()
Культура споживання появиласяЯ з Теонових шишок починав робити замовлення, він ще у ці пакети маєчки пакував тоді шишкиТак це було найкращим варіантом для мене у студентські роки. Він бонусів докидував капець ))) Дуже позитивний продавець)
І так, якість у нього не найкраща, але ціна точно варта того )
То зараз ми дуже перебираємо сортами, пролічкою) А раніше що барига продав те і куриш![]()
тут би хоча б сортами перебирать, а ти вже за пролічку кажеш хахЯ з Теонових шишок починав робити замовлення, він ще у ці пакети маєчки пакував тоді шишкиТак це було найкращим варіантом для мене у студентські роки. Він бонусів докидував капець ))) Дуже позитивний продавець)
І так, якість у нього не найкраща, але ціна точно варта того )
То зараз ми дуже перебираємо сортами, пролічкою) А раніше що барига продав те і куриш![]()
Есть великолепнийший трим с uhq шишульки, сорта black cherry gushers, lemon tree и lemon cherry gelato.Я не проти якщо що
Звучить сочно. Який вигляд це має?Есть великолепнийший трим с uhq шишульки, сорта black cherry gushers, lemon tree и lemon cherry gelato.
500гр/1000дол
Отличный)Звучить сочно. Який вигляд це має?
Давай сюда(Отличный)
Позже скину фото в ветке
Звучить сочно. Який вигляд це має?
негр, а что это ты трим уже толкаешь на постоянкеЕсть великолепнийший трим с uhq шишульки, сорта black cherry gushers, lemon tree и lemon cherry gelato.
500гр/1000дол
У меня обычно всегда больше 10ти наименований шш на оба города.бля. ну как листья подробленные, хорошо если сахарные с виду, что блестят трихомами
негр, а что это ты трим уже толкаешь на постоянке
скоро же фотики должны дозревать твои по идеи
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.