• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Скоріше відгук на шишку WEDDING CAKE від SECRET ROOM

cultura

Гуру
Повідомлення
6 526
Репутація
10 833
Вподобайки
12 350
Бали
3 430
ПРОДАВЕЦЬ: TNXO
ПОМІЧНИК: Secret Man
ГІЛКА НА ФОРУМІ: ТЕСТЕР: 95/33/178.

ПРОБА: Суцвіття марихуани сорту Wedding Cake.
ВАГА: Мало бути - 1г, факт - 0.94.
ТОЛЕР: Мінімальний, крайній раз хапав 22.03 - оце от.
ДОЗУВАННЯ: 340 мг.
ВЖИВАННЯ: Інгаляції бай воднічєг.
ЧАС ДІЇ: В районі 2х годин точно.
ОПИС: 0,59 г - одна сімпотна шишечка + дві маленькі = не 1г. Світло-зеленого кольору, місцями, більш темнішого відтінку, з вкрапленнями, янтарно-стиглих трихом деінде. Запах - приємний, солодкий, фруктовий з легким відтінком прянощів, землянистості, можливо, хвої чи спецій в загальному букеті аромату.

ФОТО:

IMG-20250410-003856.jpg

IMG-20250410-003850.jpg

ТРІП:
Отримав посилку, в моменті, 48+ годин, без сну. Параноїв страшне собі, але таки забрав. Забрав і не хапнути? Ну тупо ж! Такого щє не було!
Комендантська година = йди кудись далеко стрьомно, вдома стараюсь не хапати, а тому роблю собі апарат і їду на ліфті пару поверхами нижче.

00:00 На місці “х” беру перший з 3-ьох вдих і одразу ж розумію, що оце я вимочів собі історію з цим похапанням. Свідомість змінюється одразу ж, тому аби не передумати з докурити все що взяв з собою швиденько опускаю ще дві мікробаночки зі свого зробленого нашвидкоруч, можна сказати, імпровізованого мікроапаратіка і бєгу на двір.

00:10 В голові хаус - зібрання з можливих і не можливих, реальних і не реальних думок, одна перебиває іншу, третя добиває дві попередні.
І так колами. Вийшов у двір з думкою, що бля я ж навіть зараз не в стані адекватно оцінити ступінь нахапуженості залишеного після себе простору.

IMG-20250410-111748.jpg

00:20 На вуличці файно - свіже, прохолодне повітря трішки і заспокоїло і охолодило хаус в макітрі. Пройшовсь трішки по квадрату, викинув сміття… Та шо перший раз чи шо? Запитав себе! Стягну ж можливо якось.

00:30 Здалось шо саме “сігатайм”, запалив, сів на лавочку і як тільки почав собі вигадувати якісь приємні історії - два тіпа з 3 чи 4 поверху вирішили, що хуй там бігав. Можливо то був і не брєд, я хз, але атмосферу в моєму моменті своїми голосами вони забруднили точно. Довелось навіть не докурити папіросу.
IMG-20250424-014037.jpg

00:40+ Вдома швиденько збігав в душ. Після чого Та поцікавилась чи я не вмер часом, а оскільки я не вмер то значить прийшов час єбацця. Ну і всьо - далі туман, багато годин сексу, з перекурами, біганиною по квартирі, зміною позицій, підходів і всьо в етам духє. Я не те що там йобарь сильний і навіть незважаючи, що і стояк прокльовувся лише епізодично - рукі-хуюкі-крюкі, язик, смазка і вібратор не дозволили мені впасти їбалом в бруд. Дякую.

ВИСНОВКИ:
Банка сподобалась, працює добре - рівно, позитивно - оцінка покуру на наступний день, але було мало.

А а ще смачна, прям солодка, я б навіть сказав.
Правда з чєку я ріал двічі, але зайшло аж самому як - напалився.

ПРОБА: 8.77/10.

ВАГА: Ну типу це не кокаїна, але недосип абідна 8.5/10.
ДОСТАВКА/КЛАД: Чекав довго, приїхало швидко - 7/10.
СТЕЛС: 5/10.

Останнє редагування:
Нормальный репортаж ☺️

Від 340 я б вже параною зловив, ніх*я собі толер мінімальний

Всім би такі відгуки.Чудовий Тріп репорт вийшов🔝

Хороший трип-репорт

Шишки красивые на фото!
Отличный репорт бро

Назад
Зверху Знизу