Сюррналістична картина хоча у серці прокручується постійно...

∆lNKVIZITOR∆

Сектант
Повідомлення
371
Репутація
338
Вподобайки
466
Бали
283
"Пила: Бункер" (Saw: Bunker) – альтернативна частина франшизи

Сюжет

2025 рік. Таємничий антагоніст, відомий як «Ігромайстер», організовує нове смертельне випробування для того, хто вже занадто довго переховується від реальності. Його жертва – політичний фантом, який десятиліттями ухилявся від наслідків своїх дій.

Головний герой прокидається в бетонному бункері без зв’язку із зовнішнім світом. На стіні висить монітор, де з’являється обличчя Ігромайстра в масці ведмедя:

– «Грати хочеш? Ти все життя вважав, що контролюєш людей, але тепер ти в грі, де немає виходу. Єдиний шанс вижити – довести, що ти здатен відчути біль так само, як його відчували інші».

Перед ним – три двері. Кожна веде до особливого випробування:

1. Визнання провини – сказати правду на камеру перед усім світом. Але проблема: щоразу, коли він намагається сказати правду, йому боляче – його язик затискається механічними кліщами.

2. Шлях назад – відчути все, що відчували люди під його керівництвом. Для цього він проходить через симуляцію голоду, страху та холоду.

3. Порятунок – єдиний ключ до виходу знаходиться в його власному серці. Щоб отримати його, доведеться зробити вибір.

Розвиток подій

Спочатку він намагається читати з листочка, брехати, але кліщі ламають йому зуби. Він кричить, але ніхто не чує. Потім він потрапляє в холодний, голодний лабіринт – але й тут обман не допомагає.

Врешті він розуміє: єдиний вихід – це кінець гри. Він дістає ножа, дивиться на своє відображення в дзеркалі та питає:

– «Невже справді нема виходу?»

На екрані з’являється останнє повідомлення:

«Вихід завжди був – потрібно було просто зупинитися ще тоді»

Камера повільно віддаляється, залишаючи глядачів у тиші. Тільки годинник на стіні продовжує цокати, відрахо
вуючи секунди до фіналу.

Кінець.

Я подумав це реальний фільм

Ебать сценарист запай)

я уже било тоже подумал что шото не знаю

а сюжет нічо так, пайдьот

доволі оригінальна політична притча у формі трилера. до речі могла б стати чудовою короткометражкою. дуже круто! (y)

Назад
Зверху Знизу